σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Hull και έθιμο περίπτωση iPad με φωτογραφία της επιλογής σας


Τίποτα περισσότερο από ό, τι geek για προσφέροντας ένα κέλυφος, μια υπόθεση ή μια προσαρμόσιμη ipad με μια εικόνα μιας οικογένειας γεγονός ή μια μνήμη των αγαπημένων σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Τηλέφωνο & Tablet Προσαρμοσμένη υπόθεση» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη iPad Case για κάθε περίσταση

Ξεχωρίζουν από τους άλλους με ένα μοναδικό και πρωτότυπο iPad δεν ήταν ποτέ ευκολότερη! Να καθοδηγείται από οδηγό μας και να προσαρμόσετε έθιμο περίπτωση iPad σας ή θήκη το μήνυμά σας, ή καλύτερα το χρώμα των φωτογραφιών σας. Έτσι ώστε να δώσει την εμφάνιση των επιθυμιών σας, girly, κομψό, κλασικό ή μοντέρνο στο tablet σας και να καταπλήξει τους φίλους σας! Να προσφέρει ως δώρο για το γάμο, για παράδειγμα!

Ένα κέλυφος για επιπλέον ισχυρή και μοναδική iPad με τη φωτογραφία σας

Μεταξύ της ποιότητας των κελυφών που έχουμε επιλέξει για σας, θα βρείτε εξαιρετικά ισχυρή πλαστικά προϊόντα με μαύρες άκρες, λευκό ή ακόμα και ροζ, αλλά η Deluxe σειρά, ειδικά σχεδιασμένο για tablets, των οποίων η πίσω όψη αποτελείται από μια αφαιρούμενη πλάκα αλουμινίου, το οποίο φέρει την προσαρμογή επιτρέπει να αλλάζετε όσο συχνά θέλετε, χωρίς να αλλάζει κύτους. Τα προστατευτικά περιπτώσεις μας καλυμμένο με δερματίνη μπλε, μαύρο ή κόκκινο. Το εσωτερικό φινίρισμα στην κλωστοϋφαντουργία μαλακό και ραφές είναι τακτοποιημένο και έχει όλες τις υποδοχές για να κρατήσει με ασφάλεια το iPad σας στη θέση του.

Προσφέρουν εξατομικευμένες κέλυφος iPad με εικόνα και κείμενο

Τα δισκία σας προστατεύονται, ενώ κινείστε από χτυπήματα και γρατζουνιές με αυτά ταιριάζει απόλυτα με τις προστασίες iPad. Έχουν εγκατασταθεί εύκολα σέβεται τις θέσεις των υποδοχών και πρίζες χωρίς καμία ενόχληση στη χειραγώγηση.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με το iPad που κανείς ο οποίος μοιάζει με σας, μοναδικό και πρωτότυπο σε πολύ προσιτή τιμή. Ένα δώρο για τον άντρα να ξυπνήσει Geek σε σας με μια προσαρμοσμένη περίπτωση iPad!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.