σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Hull και αέρα iPad 2 περίπτωση εξατομικευμένα με τη φωτογραφία σας


Εξατομικεύστε ipad αέρα 2 σας με μια φωτογραφία. Δώστε ένα μοναδικό δώρο και πρωτότυπο προσαρμόσιμη απευθείας σύνδεση στο κατάστημα.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Τηλέφωνο & Tablet Προσαρμοσμένη υπόθεση» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη iPad Case αέρα 2 για κάθε περίσταση

Ανακαλύψτε το φάσμα των περιπτώσεων και προσαρμοσμένες περιπτώσεις για iPad Air 2! Που ειδικεύεται στη δημιουργία των αντικειμένων φωτογραφία για να μετρήσει, Gravissimo προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη της για τη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης περίβλημα για iPad Air 2.

Με εύκολο εργαλείο δημιουργίας στη χρήση, μπορείτε να φανταστείτε σε λίγα λεπτά το νέο κέλυφος ή θήκη για το νέο σας Air 2. iPad Τοποθετήστε μια οικογενειακή φωτογραφία, μια φωτογραφία των παιδιών σας ή το λογότυπο της εταιρείας σας και προσθέστε το κείμενο της επιλογής σας. Ένα όνομα, μια ημερομηνία ή ακόμα και μια δήλωση της αγάπης, το μόνο όριο στη δημιουργία σας θα είναι η φαντασία σας. Εξατομίκευση είναι δωρεάν και θα πληρώσετε την ίδια τιμή που μπορείτε να προσθέσετε μία φωτογραφία ή πολλές!

Μόλις ολοκληρωθεί παραμετροποίηση σας, θα πρέπει ακριβώς να παραγγείλετε και να περιμένετε μερικές ημέρες για να λάβει όμορφο εξατομικευμένο δώρο σας! Η ναυτιλία είναι ελεύθερη μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες και προσφέρουμε πολύ γρήγορα τις μεθόδους παράδοσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης!

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη περίπτωση για το iPad σας αέρα 2

Φεύγετε (σχεδόν) ποτέ δεν το tablet της Apple και θα καταλάβετε! IPad έχει γίνει ένα ουσιαστικό αντικείμενο και πολύ βολικό στην καθημερινή ζωή. Καθίσταται πολύ σημαντικό να περιποιηθεί και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια χρειάζεται για να είναι σε θέση να προστατεύσει αποτελεσματικά, ενώ καθιστά ευχάριστο στη χρήση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε επιλέξει την ποιότητα των προϊόντων, με διαφορετικά φινιρίσματα.

Ανακαλύψτε εξαιρετικά ισχυρή πλαστικά κελύφη που θα περικοπεί στο πίσω μέρος του iPad Air 2. εικόνας σας θα εκτυπωθεί σε υψηλής ποιότητας σε λεπτή πλάκα από ανθεκτικό αλουμίνιο. Η μάρκα θα προσφέρει απίστευτη απόδοση των χρωμάτων για εξάχνωση φωτογραφίες και ένα μοναδικό εξατομικευμένο δώρο!

Αν θέλετε μια "συνολική" προστασία του δισκίου, να δούμε την πλευρά των περιπτώσεων μας από κλωστοϋφαντουργικά και δερμάτινα-όπως. Το μπροστινό μέρος του καλύμματος θα εκτυπωθούν με τη δημιουργία σας. Η υπόθεση αυτή ποιότητας σας επιτρέψει να τοποθετήσετε το iPad σας κατακόρυφα για να παρακολουθήσετε μια ταινία ή φωτογραφίες με ασφάλεια.

Προσφέρετε ένα πρωτότυπο δώρο εξατομικευμένο με ένα μανίκι εικόνα για iPad Air 2

Είτε πρόκειται για γενέθλια ή για τη μαμά σας για την Ημέρα της Μητέρας, που πάντα θα είναι στην ευχάριστη θέση να λάβετε ένα νέο προσαρμοσμένο κέλυφος για να προστατεύσει το iPad σας. Ακόμα και να είναι έξω από τα μάτια, που θα έχει με τα παιδιά και τα εγγόνια της, όλη την ημέρα.

Προσαρμοσμένη κάλυψη θα είναι επίσης έκκληση στους νεότερους, όπως ο μικρός αδερφός σας, ο οποίος θα γιορτάσει τα 20 χρόνια έφηβος που μόλις μπήκε το γυμνάσιο. Ένα ωραίο δώρο φωτογραφία για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα ή πίσω στο σχολείο!

Και αν ο παππούς σας έχει αποκτήσει πρόσφατα ένα ολοκαίνουργιο iPad Air, επιλέξτε γρήγορα αυτήν την ιδέα για δώρο για τον εορτασμό 70 χρόνων του ή τις επόμενες παππούδες κόμμα! Καταλάβατε ένα ωραίο έθιμο περίβλημα για το iPad Air 2 θα ευχαριστήσει όλη την οικογένεια σας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.