σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Hull και εξατομικευμένη περίπτωση iPad Mini με τη φωτογραφία σας


Εξατομικευμένη μίνι iPad περίπτωση είναι ένα τέλειο δώρο για τους λάτρεις της Apple. Δώστε ένα κάλυμμα ή μια προσαρμόσιμη με φωτογραφία αυτούς που αγαπάτε.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Τηλέφωνο & Tablet Προσαρμοσμένη υπόθεση» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

IPad Mini προσαρμοσμένης Case για κάθε περίσταση

Συνθέστε το μήνυμά σας, επιλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία και να προσαρμόσετε έθιμο μίνι iPad περίπτωση σας και προστατευτική θήκη για το iPad mini σας για να δώσει μια μοναδική και πρωτότυπη ματιά, η δική σας. Εδώ είναι μια ιδέα για δώρο για τη γυναίκα, που θα χαρεί να θαυμάσετε κάθε μέρα μια φωτογραφία των παιδιών του!

Θέλετε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες πιο συχνά; Τίποτα πιο απλό! Απλά επιλέξτε καλύτερα την εικόνα σας και να προσαρμόσετε το κέλυφος ή το tablet σας σε περίπτωση που, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Για το pro, δίνουν την εταιρεία σας ότι έθιμο αξεσουάρ προσθέτοντας το λογότυπό σας, ένας τρόπος για να προωθήσουμε την εταιρεία σας φτηνά κάθε φορά που βγάζετε το iPad Mini αμφιβληστροειδή σας και έτσι να κάνει μια εντύπωση.

Κάντε εξατομικευμένες iPad mini κέλυφος σας με τη φωτογραφία σας

Τα κύτη μας είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά ισχυρό πλαστικό με μαύρες άκρες, λευκό ή ροζ και προστατεύουν αποτελεσματικά το tablet σας από την καθημερινή ζημιά, χτυπήματα και γρατσουνιές. Απόλυτα προσαρμοσμένο στις προδιαγραφές του iPad mini, αυτές οι προστασίες τεθεί σε εφαρμογή γρήγορα, οι υποδοχές αντιστοιχούν στις θέσεις των υποδοχών και υποδοχές για ακουστικά και κάμερα χωρίς κανένα εμπόδιο.

Προσφέρει ένα μοναδικό και πρωτότυπο iPad mini κελύφους που θα είναι πάντα διασκεδαστικό

Deluxe σειρά διαθέτει ένα οπίσθιο πάνελ αλουμινίου, προσαρμόζοντας αυτή αφαιρούμενη πλάκα επιτρέπει να αλλάζετε τακτικά χωρίς αλλαγή του κύτους. προστατευτικές θήκες μας είναι από δερματίνη, σε μια ποικιλία χρωμάτων από μπλε σε κόκκινο. Οι εγκοπές σε εξω-στερεά platisque διατηρήσει τέλεια αμφιβληστροειδή iPad σας μίνι σε θέση να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος πτώσης στο δρόμο.

Μια ιδέα για δώρο πολύ κομψό και όχι ακριβά για τους ιδιοκτήτες του iPad mini, τόσο χρήσιμο και πρωτότυπο. Ένα έθιμο το iPad mini κέλυφος είναι το must-have αξεσουάρ ή προσφορά geek για στη ζωή σας!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.