σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Hull, εξατομικευμένες iPad Mini 4 περίπτωση εκτυπώνονται με τη φωτογραφία σας


Εξατομικεύστε το iPad σας μίνι 4. Δώστε ένα κάλυμμα ή μια προσαρμόσιμη θήκη για ipad με τη φωτογραφία σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Τηλέφωνο & Tablet Προσαρμοσμένη υπόθεση» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

4 Προσαρμοσμένη iPad Mini Case για κάθε περίσταση

Ανακαλύψτε ένα πρακτικό και μοναδικό πρωτότυπο δώρο με το έθιμο κέλυφος iPad Mini 4. Έχετε αποφασίσει να προσφέρει μια γιορτή των μητέρων πρωτότυπο δώρο για την μαμά σας και να ξέρετε ότι επιδιώκει ενεργά ένα προστατευτικό κάλυμμα για το νέο iPad Mini 4. Ν «διστάσετε περισσότερα, προσφέρουν ένα προσαρμοσμένο κέλυφος ή iPad περίπτωση φωτογραφία Mini 4, θα είναι στην ευχάριστη θέση να προστατεύσει touch pad της Apple του μέσα από αυτό το κέλυφος έχετε δημιουργήσει μαζί του μια οικογενειακή φωτογραφία!

Για αυτό το Valentine παραμένει στα χρονικά, να εξετάσουν την παροχή αγαπημένος ή η σύζυγός σας ένα προστατευτικό εξάρτημα για το iPad Mini 4 με μια φωτογραφία του ζευγαριού σας, για παράδειγμα, και την ημερομηνία της συνάντησής σας. Θα χαρούμε να σας καταλάβει, και θα εγκαταστήσει νέο iPad της Mini 4 αυτό το έθιμο προστατευτικό κάλυμμα απόλυτα συμβατό με το μοντέλο του mini iPad 4.

Επιλέξτε ένα προσαρμοσμένο κέλυφος iPad Mini 4 για την προστασία του tablet σας

Ένα προστατευτικό κάλυμμα είναι ένα σημαντικό εξάρτημα, αυτή θα αποφύγει την Apple λάφυρα tablet σας. Μπορεί κάλλιστα να υποστούν ζημιές κατά τη μεταφορά, για παράδειγμα, ή όταν τα παιδιά σας να δανειστεί. Γρατσουνιές, χτυπήματα, πτώσεις, είναι τα μειονεκτήματα θα θέλαμε να αποφύγουμε. Αυτό είναι εφικτό χάρη στις διάφορες περιπτώσεις και περιπτώσεις iPad σας προσφέρουμε.

Για πιο προσεκτικοί, υπάρχουν περιστροφική περίπτωση 360 °, έτσι ώστε το μαύρο να προστατεύσουν πλήρως τη συσκευή υψηλής τεχνολογίας σας, τόσο ο αμφιβληστροειδής της οθόνης σας iPad πίσω από αυτό. Και εκ περιτροπής φινίρισμα του θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε το iPad Mini κάθετα για την προβολή ταινιών ή φωτογραφιών, αλλά και να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο πιο άνετα. Σε αυτό το μοντέλο, η φωτογραφία σας θα εκτυπωθεί στο μπροστινό πτερύγιο της θήκης της κάμερας.

Τώρα που έχετε αποφασίσει το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα το tablet σας, σκεφτείτε να προσαρμόσετε αυτό το high-tech αξεσουάρ με μια φωτογραφία με σουβενίρ που είναι κοντά στην καρδιά, εικόνα, λογότυπο ή το μήνυμα που θέλετε να μεταβιβάσετε. online εργαλείο σχεδιασμού μας θα σας καθοδηγήσει κατά την συνήθειά σας κέλυφος iPad Mini 4.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.