σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Shell περίπτωση iPhone 5 / 5S έθιμο τυπωμένα με φωτογραφία και κείμενο


Δημιουργήστε το iphone 5 / 5δ εξατομικευμένες ή φωτογραφική μηχανή τσάντα, προσθέστε ένα μήνυμα και μια εικόνα για να κρατήσει μια μνήμη των αγαπημένων σας με σας όλη την ημέρα.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
16,90 €
- 49 ψηφοφορίες
5 σχόλια
16,90 €
- 51 ψηφοφορίες
4 σχόλια
17,90 €
- 35 ψηφοφορίες
4 σχόλια
18,90 €
- 43 ψηφοφορίες
2 σχόλια
16,90 €
- 8 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
16,90 €
- 4 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
16,90 €
- 15 ψηφοφορίες
2 σχόλια
16,90 €
- 37 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
16,90 €
- 21 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Άλλα δώρα της κατηγορίας «κύτους προσαρμοσμένες iphone» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

IPhone 5 / 5S Προσαρμοσμένη για κάθε περίσταση

Επιθυμία να ευχαριστήσει ενός αγαπημένου προσώπου εθισμένος στο smartphone του με ένα εξατομικευμένο δώρο; Μην περιμένετε και να ανακαλύψετε μια ευρεία επιλογή των υποθέσεων που φωτογραφίας για το iPhone 5 / 5δ.

Διαφορετικά μοντέλα (σε εξω-ανθεκτικό πλαστικό, faux δέρμα, σε σχήμα περιπτώσεις, με ή χωρίς ζώνες) είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και σας επιτρέπουν να επιλέξετε το iPhone κέλυφος 5 προσαρμοσμένη να ταιριάζει στις ανάγκες σας και τη χρήση σας ημερησίως. Μέσα από ένα online εργαλείο συγγραφής, θα είστε σε θέση να απεικονίσει και να έχουν τις εικόνες σας και το μήνυμά σας να φανταστεί κανείς ένα ενιαίο αντικείμενο και πρωτότυπο με τις προτιμήσεις σας.

Προσφέρουν ένα iPhone κέλυφος 5 / 5S ως μοναδικό και πρωτότυπο δώρο εξατομικευμένο

Κάντε δική σας περίπτωση για το iPhone 5 5S ή ένα χρήσιμο αντικείμενο, επιτρέποντας κυρίως να προστατεύει το τηλέφωνό σας από την καθημερινή τους κινδύνους (πτώσεις, γρατζουνιές και χτυπήματα όλων των ειδών ...), αλλά επίσης ένα μοντέρνο και προσωπικά αντικείμενα που σας επιτρέπουν να κρατήσετε μαζί σας όλη την ημέρα μια φωτογραφία του παιδιού σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Επιλέξτε μία ή περισσότερες φωτογραφίες (από το τελευταίο των διακοπών σας, τη σύζυγό σας, το σκυλί σας ή ακόμα και χρυσόψαρο σας) και να προσθέσετε το προϊόν μέσω διαισθητική οδηγό μας. Στη συνέχεια μπορείτε να εφαρμόσετε ένα καλλιτεχνικό εφέ στις φωτογραφίες σας με αποτέλεσμα το σχεδιασμό και να προσθέσετε κείμενο με πολλές επιλογές γραμματοσειράς για την προσαρμογή προς τις άκρες των δακτύλων του προστατευτική θήκη σας για το Apple smartphone σας

Ένα iPhone κέλυφος 5 / 5S εξατομικευμένες με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα αγάπης

δώρο φωτογραφία σας Στη συνέχεια, θα διεξάγονται από τις ομάδες μας μέσα από τη διαδικασία εξάχνωσης χρώματος. Η τεχνική αυτή επιτρέπει να εμποτίσει το μελάνι στο υλικό για μεγάλο χρονικό διάστημα εκμετάλλευση και τέλεια αναπαραγωγή χρωμάτων, αντίθεση και φωτεινές εικόνες σε 5 έθιμο iPhone περίπτωση.

Μην διστάσετε να φέρει την ευτυχία στους αγαπημένους σας σε κάθε περίσταση, να επιλέξουν ένα μόνο κλικ φθηνό, μοναδικό και πρωτότυπο δώρο που θα απευθυνθεί σε έναν άνδρα ή μια γυναίκα ή έναν έφηβο. Για μια ρομαντική περίσταση, μια δήλωση της αγάπης ή η γέννηση ενός μωρού, ο λόγος για την παροχή νέων προστασία για το κινητό τηλέφωνο είναι πολλές!

Δημιουργήστε το σχέδιό σας στο προστατευτικό κέλυφος σας και εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα! Θα λάβετε πολύ γρήγορα τυπωμένο το αντικείμενό σας στο χρώμα με τη δημιουργία σας. Επιλέξτε Express ή Chrono λειτουργία και να λάβετε την παραγγελία σας γρήγορα, σε 24 ή 48 ώρες!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.