σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

περίπτωση της Shell και SE Custom iPhone με τη φωτογραφία σας


Δημιουργήστε το iPhone σας είναι εξατομικευμένη ή την τσάντα φωτογραφική μηχανή, προσθέστε ένα μήνυμα και μια προσωπική φωτογραφία. Χαμηλή τιμή και δωρεάν αποστολή!
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
19,90 €
- 10 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
19,90 €
- 10 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
16,90 €
3 ψηφοφορίες

Άλλα δώρα της κατηγορίας «κύτους προσαρμοσμένες iphone» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

SE Custom iPhone Case για κάθε περίσταση

Ανακαλύψτε μεγάλη συλλογή μας προσαρμόσιμων κοχύλια για κάθε νέο iPhone της Apple Special Edition! Αυτό το μοντέλο smartphone έχει την ίδια σχεδίαση του iPhone 5S, ενώ ενσωματώνει τις εκπληκτικές δυνατότητες του iPhone 6s. Με κάμερα 12MP και Α9 τσιπ, θα αγοράσω ένα smartphone τελευταία κραυγή για μια προσιτή τιμή!

Τώρα που έχετε επιλέξει το μοντέλο SE iPhone που έχει την προτίμησή σας ανάμεσα στα τέσσερα χρώματα που προσφέρονται από την Apple, παραμένει μόνο για σας να επιλέξετε ένα πρωτότυπο προστατευτικό κέλυφος για να το προστατεύσει και να το διατηρήσει ως νέα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Gravissimo προσφέρει περιπτώσεις έθιμο φωτογραφία και κοχύλια iPhone SE σε πολλά χρώματα και στυλ! Σε κάθε ένα από αυτά, θα είστε σε θέση να προσθέσετε τη φωτογραφία της επιλογής σας και ένα κείμενο περισσότερο ή λιγότερο βραχυπρόθεσμα, αλλά και ένα χρώμα φόντου ή σύμβολα διατίθενται σε εκτενή βιβλιοθήκη μας.

Εξατομικευμένη κέλυφος iPhone OS, ιδανικό για την προστασία του smartphone σας

Το έθιμο iPhone OS κέλυφος προσφέρεται σε εξαιρετικά ισχυρό πλαστικό ή ελαστική σιλικόνη άκρη. Σε μαύρο, λευκό ή το χρώμα, τα άκρα του κελύφους θα καλύψει το πίσω μέρος και τα πλαϊνά του smartphone σας από την Apple. Τα ακριβή περιγράμματα των εικόνων iPhone περιπτώσεις μας θα σας δώσει πρόσβαση στα πλαϊνά κουμπιά. Και όταν θέλετε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας ή να ακούσετε μουσική, δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε την υπόθεση μέσα από το άνοιγμα που υπάρχει στο κάτω μέρος.

Επίσης βρείτε άλλη μοντέλα κέλυφος διατίθεται σε διάφορα χρώματα (λευκό, μαύρο, φούξια, μπλε), η οποία έχει ένα πτερύγιο στο μπροστινό μέρος της οθόνης. Ιδανικό για να αποφύγετε τις γρατσουνιές στο γυαλί του iPhone σας όταν αποθηκεύονται σε μια τσάντα ή τσέπη. Αυτό το μοντέλο προσαρμοσμένο κέλυφος προσφέρει προσαρμογής στο πίσω μέρος της υπόθεσης.

Επίσης βρείτε άλλη μοντέλα κέλυφος διατίθεται σε διάφορα χρώματα (λευκό, μαύρο, φούξια, μπλε), η οποία έχει ένα πτερύγιο στο μπροστινό μέρος της οθόνης. Ιδανικό για να αποφύγετε τις γρατσουνιές στο γυαλί του iPhone σας όταν αποθηκεύονται σε μια τσάντα ή τσέπη. Αυτό το μοντέλο προσαρμοσμένο κέλυφος προσφέρει προσαρμογής στο πίσω μέρος της υπόθεσης.

Προσφέρουν ένα πρωτότυπο δώρο με ένα εξατομικευμένο iPhone περίπτωση SE

Έκπληξη αυτούς που αγαπάτε, προσφέροντας αυτή την πρακτική και πρωτότυπο εξατομικευμένο δώρο. Χάρη στις χαμηλές τιμές τους, τις φωτογραφίες μας πληρώνω μοντέλα είναι διαθέσιμα σε όλους και θα σας επιτρέψει να παραγγείλετε περισσότερο ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας. Είτε θέλετε να ευχαριστήσουν μάνα σας για την Ημέρα της Μητέρας ή να δημιουργήσει έκπληξη το άτομό σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξτε ένα προσαρμοσμένο κέλυφος iPhone OS ή θήκη φωτογραφικής μηχανής. IPhone Special Edition ή των αγαπημένων σας θα είναι καλά προστατευμένο ενώ είναι διακοσμημένα με μια προσωπική φωτογραφία που είναι αγαπητός σε σας, με αυτό εξατομικευμένη πρακτική αντικείμενο της φωτογραφίας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.