σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Hull & Case iPhone 6 / 6δ πιο εξατομικευμένη με φθηνά εικόνα


Δημιουργία προσαρμοσμένων σας iphone 6 / 6δ πλέον, προσθέστε τη δική σας φωτογραφία και ένα ωραίο μήνυμα. Ένα υψηλής τεχνολογίας δώρο για τους οπαδούς της Apple.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «κύτους προσαρμοσμένες iphone» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

IPhone 6 Plus Εξατομικευμένη για κάθε περίσταση

Είτε έχετε έρθει για να αποκτήσουν ένα iPhone 6 Plus ή θέλετε ένα πρωτότυπο δώρο για τους αγαπημένους τους ιδιοκτήτες σας από αυτό το smartphone, είστε ακριβώς δεξιά!

Η γάστρα έθιμο iPhone 6 Plus μπορεί να προστατεύσει και να κάνει το κινητό ένα μοναδικό αντικείμενο, η εικόνα του χρήστη. Θα προστατεύσει το υπερελαφρών και εξελιγμένο εξοπλισμό από κραδασμούς και καθήκοντα πέραν υπογραμμίζουν την κομψότητα των κινητών, απόλυτα βαθμονομηθεί.

Με την ελκυστική σχεδίαση και των διαθέσιμων σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα (εύκαμπτο ή άκαμπτο άκρο του πλοίου), τα προϊόντα αυτά διαθέτουν ακριβή κοπή για να φιλοξενήσει την οθόνη multi-touch, μεγαλύτερο από το παλιό μοντέλο. Για τη βελτιστοποίηση της προστασίας αυτής της high-end συσκευή, ένα κέλυφος ποιότητα είναι επιτακτική ανάγκη.

Προστατέψτε το smartphone σας με μια προσαρμοσμένη περίπτωση iPhone 6 Plus

Μέσα από διαδραστικές και διασκεδαστικό Οδηγός καθιστά πολύ εύκολο να δημιουργήσετε το αρχικό αντικείμενο, ανεβάστε φωτογραφίες, εικόνες ή σύμβολα για να κάνετε μια προσωπική πινελιά στο τηλέφωνό σας. Οι θέσεις για τα βύσματα και τα κουμπιά δεν έχουν παραμεληθεί για μια γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Αυτό το εξαιρετικό εξατομικευμένο δώρο για να δώσει σε συγγενείς ή συναδέλφους λόγω της ποιότητάς του και μίνι τιμή του. Οι φίλοι σας θα ενθουσιαστούν να λάβετε ένα δώρο που θα τους εαυτούς σας επιλέξει σχεδιασμό. Αυτό μπορεί να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αν θέλετε να τους εκπλήξει με την εισαγωγή πρωτότυπης φωτογραφίας ότι θα αναγνωρίσουν.

Περισσότερα κύτους έθιμο iPhone 6 είναι ιδανικό για τους χρήστες που θέλουν ένα iPhone 6 Plus μοναδικό και αναγνωρίσιμο. Το εξατομικευμένο δώρο έχει το πλεονέκτημα ότι είναι κατάλληλο για ανθρώπους όλων των ηλικιών, άνδρες και γυναίκες που έχουν ευλογηθεί με αυτό το μοντέλο smartphone υψηλής ποιότητας. Για να γιορτάσουν τα γενέθλια, τα Χριστούγεννα, την προώθηση, εδώ που θα κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.