σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Υπόθεση iPhone περίπτωση 7 συν έθιμο τυπωμένο φωτογραφία


Δημιουργία προσαρμοσμένων iphone 7 πιο σας, προσθέστε φωτογραφίες σας και εάν είναι απαραίτητο ένα μήνυμα. Extra στερεά γάστρα, disponbiles διαφορετικά χρώματα.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «κύτους προσαρμοσμένες iphone» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Περισσότερα Custom iPhone Case 7 για κάθε περίσταση

Κρατάτε τελευταία στολίδι της Apple της τεχνολογίας και ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό το smartphone είναι εύθραυστη, ώστε να είναι σίγουρος για να επενδύσει σε ένα προσαρμοσμένο κέλυφος iPhone 7 Plus! Επιλέξτε το προστατευτικό μοντέλο αξεσουάρ που σας ταιριάζει και αυτό είναι στην προτίμησή σας. Προσφέρουμε κοχύλια σιλικόνης εικόνα, μαλακή άκρη, ή άκαμπτο, επιπλέον ισχυρό πλαστικό, αλλά και τις περιπτώσεις που καλύπτει το σύνολο της Apple smartphone σας, η οποία θα της επιτρέψει να προστατεύονται αποτελεσματικά από χτυπήματα, πτώσεις ή γρατσουνιές. Επιλέξτε το μοντέλο κέλυφος iPhone σας εκλιπαρώ από ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων και το φινίρισμα.

Φανταστείτε ένα προσαρμοσμένο κέλυφος στην εικόνα σας, μοναδικό και πρωτότυπο

Προσαρμόστε το προστατευτικό κέλυφος σας για την εξατομίκευση με μια φωτογραφία του αρραβωνιαστικού σας, το αγαπημένο σας τραγουδιστή ή τον τελικό σχεδιασμό της κόρης σας. Απελευθερώστε τη φαντασία σας και να κάνετε το έθιμο περίπτωση που έχετε πάντα ήθελε. Εξατομίκευση, η παράδοση είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να προσθέσετε όσες φωτογραφίες θέλετε, αλλά και το κείμενο, ένα μήνυμα, ένα όνομα ή μια δήλωση της αγάπης! Επιλέξτε τη γραμματοσειρά από πολλά διαφορετικά στυλ και να εφαρμοστεί το χρώμα της επιλογής σας. Μόλις αυτό επιτευχθεί, θα κάνει περισσότερα από το να θαυμάσει το αποτέλεσμα και την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας για να λάβετε γρήγορα νέα υπόθεση έθιμο το iPhone σας!

Προσφέρετε ένα εξατομικευμένο δώρο για την προστασία του iPhone 7 Plus

Εδώ είναι μια εξατομικευμένη ιδέα για δώρο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες! Ένα κύτος φωτογραφία, που σχεδιάστηκε από εσάς, που θα αγγίξει τους αγαπημένους σας! Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα Χριστούγεννα και γενέθλια, μην διστάσετε να προσφέρει ένα μοντέρνο δώρο, μέχρι σήμερα, που θα ικανοποιήσει κάθε φορά! Σκεφτείτε το για την επόμενη γενέθλια ή για την Ημέρα της Μητέρας και την κάνει ευτυχισμένη με ένα μικρό προϋπολογισμό! Εύκολα να δημιουργήσετε το προσωπικό σας κοχύλι iPhone 7 Plus χρησιμοποιώντας τον Οδηγό που προσφέρουμε. εύκολα να πάρετε μια γενική εικόνα της εξατομίκευσης σας, και να ελέγξετε την περίπτωση φωτογραφική μηχανή σας ή το iPhone 7 Plus έθιμο κέλυφος. Έτσι, δεν υπάρχουν εκπλήξεις κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχουμε δεσμευτεί να παρέχει ένα ποιοτικό προϊόν, πιστή στην δημιουργία σας!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.