σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

8 Custom iPhone Case

Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «κύτους προσαρμοσμένες iphone» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

8 Custom iPhone Case για κάθε περίσταση

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα των περιπτώσεων έθιμο iPhone 8 για να επιτρέψει σε σας για να προστατεύσει το smartphone σας τελευταίας γενιάς, αλλά όχι με οποιοδήποτε προστατευτικό περίβλημα του εμπορίου! Με το online εργαλείο συγγραφής μας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο κέλυφος στην εικόνα σας. Εισαγωγή γάστρα εικόνα σας ή εξατομικευμένη περίπτωση iPhone σας 8, τη φωτογραφία της επιλογής σας. Μια προσωπική εικόνα, μια φωτογραφία των παιδιών σας ή ένα λογότυπο ή μια εικόνα, όλα είναι πιθανά στο εργαλείο μας. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές εικόνες χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Προσαρμογή περιλαμβάνεται στην τιμή, και όχι εκπλήξεις στο ταμείο! Σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να εισαγάγετε κείμενο στο χρώμα και τη γραμματοσειρά που επιλέξατε. Μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε ένα κέλυφος iPhone 8 παραγγελία, πρωτότυπο και μοναδικό.

Όλες οι υποθέσεις μας είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα η Apple smartphone σας. Τα ανοίγματα είναι στις πλευρές, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα κουμπιά και σύνδεσης χωρίς περιορισμούς. Απολαύστε ένα iPhone προσαρμοσμένο κέλυφος 8 στο χρώμα της επιλογής σας και τελειώστε με ένα πλαστικό ή σιλικόνη. Προσφέρουμε επίσης μια θήκη από δερματίνη, που σας επιτρέπει να προστατεύσει τόσο το μπροστινό από το πίσω μέρος του τηλεφώνου, το ιδανικό προϊόν για την πιο δύσκολη!

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη iPhone κέλυφος 8 με φωτογραφία και κείμενο

Κάντε την επιλογή μιας προσαρμοσμένης αντικειμένου για να μπορείτε να πάρετε μαζί τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Μην τους αφήσουμε πλέον στο smartphone σας, απολαύστε κάθε μέρα θαυμάζοντας την εικόνα στο iPhone κέλυφος 8. Μπορείτε να επιλέξετε αυτή την ιδέα δώρο για να ευχαριστήσουν τη μαμά σας ή ένα φίλο! Με τη χαμηλή τιμή του, το 8 εξατομικευμένη περίπτωση iPhone θα είναι μια ωραία ιδέα για να παρουσιάσει για να ευχαριστήσουν γύρω σας. Έτσι δεν παίρνουν αχρείαστο κίνδυνο αγοράζοντας ένα δώρο ή δεν σας αρέσει, με εξατομικευμένες iPhone περίπτωση, θα ενταχθούν με ευχαρίστηση, επιτρέποντας τόσο για τη διατήρηση του τηλέφωνο, αν πέσει, αλλά απολαύσετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας κάθε μέρα!

Απολαύστε δωρεάν παράδοση μέσα σε 7 ημέρες ή εάν είστε σε μια βιασύνη, επιλέξτε μία από τις γρήγορες μεθόδους αποστολής μας (3 ημέρες ή 24 ώρες). Εμείς θα κάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα στην προετοιμασία της παραγγελίας σας και να εγγυηθεί ότι δεν θα είναι απογοητευμένοι από την εντολή κελύφους σας εξατομικευμένο iPhone!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.