σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Custom iPhone Case X

Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «κύτους προσαρμοσμένες iphone» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Custom iPhone Case X για κάθε περίσταση

Είστε ο υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός iPhone Χ, το νέο κομμάτι της τεχνολογίας από την Apple; Γι 'αυτό μην περιμένετε άλλο για να προσφέρουν ένα ωραίο προστατευτική θήκη που σας smartphone που είναι τόσο πολύτιμο! Ανακαλύψτε διαφορετικά μοντέλα κέλυφος εικόνα ή περίπτωσή μας για να προσαρμόσετε και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Όλα τα μοντέλα είναι ειδικά προσαρμοσμένα για το iPhone σας και το Χ θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το προστατευτικό κέλυφος. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, σιλικόνη ή συνθετικό δέρμα, διαφορετικά μοντέλα των περιπτώσεων iPhone X θα σας επιτρέψει να βρείτε εύκολα τα παπούτσια για να γεμίσει.

Εξατομικευμένη iPhone κέλυφος X θα σας επιτρέψει να προσφέρουν ένα μοναδικό στυλ για την Apple συσκευή σας. Τοποθετήστε μια παραπομπή, μια εικόνα ή μια προσωπική φωτογραφία και να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα ένα μοναδικό και πρωτότυπο φωτογραφία εξωφύλλου για το κινητό σας. Χρησιμοποιήστε οδηγό μας για να δείτε άμεσα την απόδοση της προσαρμογής σας. Θα έχετε τη διασκέδαση φανταστούμε ένα προσαρμοσμένο κέλυφος που σας ταιριάζει απόλυτα. Το δύσκολο μέρος είναι να βρεθεί η σωστή φωτογραφία και το δικαίωμα κείμενο για να προσθέσει σε αυτό! Προσαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε να προσθέσετε όσες φωτογραφίες και κείμενα, όπως σας αρέσει κατά τη διάρκεια της δημιουργίας σας.

Φανταστείτε μια προσαρμοσμένη iPhone X κύτους απόλυτα με την εικόνα σας

Μόλις το επίτευγμά σας ολοκληρωθεί, απλώς θα επικυρώσει και ακολουθήστε τα βήματα πριν από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Προσφέρουμε πολλαπλές μεθόδους αποστολής με δωρεάν παράδοση εντός 7 ημερών και να πληρώσει γρήγορη μεθόδους παράδοσης κάτω των 3 ημερών ή εντός 24 / 48h. Να είστε βέβαιοι, θα πάρετε την καλή προσοχή της παραγγελίας σας και να κάνετε τις απαραίτητες έτσι ώστε ο δίσκος είναι τόσο όμορφη όσο αυτό που ελπίζαμε. Επιλέξτε μια προσαρμοσμένη φτηνή κέλυφος να είναι σε θέση να αλλάξει όσο συχνά θέλετε και να έχετε πάντα μαζί σας τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το έθιμο αντικείμενο να παρέχει ένα πρωτότυπο δώρο φωτογραφία για τους αγαπημένους σας! Αν ο αδελφός σου ή ο άνθρωπος σας ακριβώς για να δώσει το iPhone Χ, τους εκπλήξει με την προσφορά ένα προσαρμοσμένο κέλυφος με την αγαπημένη φωτογραφία του, αναμφισβήτητα εκτιμούν αυτή την υπέροχη έκπληξη. Ένα εξατομικευμένο δώρο είναι ακόμα μια αξιόπιστη ιδέα να προσφέρουμε αυτή την ποιότητα και σημειώστε τα πνεύματα. Όποια και αν είναι η περίσταση, γενέθλια, Χριστούγεννα ή απλά για μια ωραία έκπληξη για ένα αγαπημένο πρόσωπο, που είναι ακριβώς εδώ!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.