σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

IPod αφής περιπτώσεις 4 και 5 εξατομικευμένες με τη φωτογραφία σας


Το έθιμο ipod είναι ένα πρέπει να έχει για όλους τους οπαδούς του στυλ, να προσθέσετε μια εικόνα ή μια φωτογραφία για να σας συνοδεύει παντού.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Τηλέφωνο & Tablet Προσαρμοσμένη υπόθεση» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη iPod υπόθεση για κάθε περίσταση

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με το iPod Touch που κανείς ο οποίος μοιάζει με εσάς, με ένα προσαρμοσμένο κέλυφος ipod στην εικόνα σας, με ένα μήνυμα, μια έγχρωμη φωτογραφία ή το λογότυπο. Προσθέστε στυλ στο δίσκο σας και το προστατεύουν την ίδια στιγμή! Ένα πρωτότυπο δώρο ή για διασκέδαση.

Ένα κέλυφος τάση για το iPod σας

Funky, οι προσαρμοσμένες αξεσουάρ ανθεί. Ήρθε η ώρα να επιλέξετε το κέλυφος για το iPod Touch 4 ή 5, online οδηγός μας θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το μοναδικό σχέδιό σας για να του δώσει το στυλ των επιθυμιών σας. Τίποτα πηγαίνει! Προσθέστε ένα αναμνηστικό φωτογραφία, ένα οικογενειακό πορτρέτο, μια εικόνα ή συνθέσετε ένα προσωπικό μήνυμα, και στη συνέχεια να συνδυάσει τα ειδικά εφέ και τις γραμματοσειρές και να ανακαλύψετε τη δημιουργική στιγμή σας.

Προσφέρουν εξατομικευμένες γάστρα iPod με μια πρωτότυπη φωτογραφία

Αυτά τα προσαρμοσμένα κοχύλια, μαύρο ή άσπρο άκρες δεν είναι τόσο πρωτότυπα αξεσουάρ μόδας, αλλά και προστατεύουν αποτελεσματικά το iPod σας από τη ζημία από χτυπήματα και γρατζουνιές στη καθημερινές σας μετακινήσεις. Η εξαιρετικά ισχυρή πλαστικό υλικό Διασφαλίζει την ανθεκτικότητα και μέγιστη προστασία. Πολύ εύκολο στη χρήση, έχουν ψαλιδιστεί στο άψε σβήσε στη συσκευή σας χωρίς καμία ενόχληση σε χειρισμούς σας με σχισμές του ταιριάζει απόλυτα στη θέση του αλιεύματος και τα κουμπιά.

Ένα δώρο φωτογραφία σε πολύ προσιτές τιμές, για να κάνουν ή να προσφέρουν σε ένα φίλο, συγγενής για γενέθλια ή τα Χριστούγεννα για όλους να έχουν κάθε μέρα με τη μουσική του αλλά και αγαπημένες φωτογραφίες του σε μια προσαρμοσμένη ipod .

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.