σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

επιτραπέζιο παιχνίδι και έθιμο επιτραπέζιο παιχνίδι με τις φωτογραφίες σας


Αγοράστε έθιμο επιτραπέζια παιχνίδια, χαρτοφύλακα πόκερ, παιχνίδια καρτών, πίνακες σκακιού για να διασκεδάσετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «εξατομικευμένο δώρο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

προσαρμοσμένο παιχνίδι για κάθε περίσταση

Προσαρμοσμένη Corporate Games θα σας επιτρέψει να συνδυάσετε ένα παραδοσιακό παρόν, δημοφιλής με τα παιδιά και τους ενήλικες, ενώ επιλέγοντας ένα μεμονωμένο αντικείμενο για τα Χριστούγεννα ή γενέθλια. Για έξω από τα συνηθισμένα και ένα πρωτότυπο δώρο, θυμηθείτε να το διαμορφώσετε με ένα μήνυμα, ένα όνομα ή μια ημερομηνία χαραγμένη απευθείας στο υλικό.

Οι λάτρεις του πόκερ θα είναι στην ευχάριστη θέση να εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα είναι ειδικά αυτόγραφα τους. Αυτά προσαρμόσιμη κιτ περιέχει όλα όσα χρειάζονται για να παίξει: κάρτες, ζάρια, μάρκες και ακόμη και ένα χαλί. Επιλέξτε το υλικό σας, ξύλο ή μέταλλο, συνθέτουν το μήνυμά σας στη γραμματοσειρά της επιλογής σας και φροντίζουμε της χαρακτικής. Θα απλά στείλτε τις προσκλήσεις για τα παιχνίδια πόκερ με τους φίλους μέχρι το τέλος της βραδιάς!

Αν το δώρο σας είναι περισσότερο για μια παθιασμένη σκάκι, τάβλι, ντάμα παιχνίδια ή ντόμινο, μας ερμάριο 6 ξύλινη παιδική χαρά είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς. Το παρόν θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους εξαρτήματα για την οικογένεια ή τους φίλους. παραμετροποίηση σας θα είναι χαραγμένο πάνω στο καπάκι του κουτιού. Απευθείας μέσα στο ξύλο, θα αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα και να θυμόμαστε κάθε φορά στο πρόσωπο που λαμβάνει φιλικό την προσοχή σας.

Κάντε την επιλογή ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό, προσφέροντας εξατομικευμένες επιτραπέζιο παιχνίδι για ένα παιδί ή έναν ενήλικα!

μπαρ παιχνίδια είναι τάση. σειρά μας βελάκια θα κάνουν ένα ιδανικό δώρο για ένα εγκαίνιας σπιτιού κόμμα, γενέθλια ή έναν έφηβο που θέλει να αποδείξει την ικανότητά του ... Αυτό είναι πανομοιότυπα με εκείνα που βρέθηκαν σε μπαρ με βελάκια πραγματική άκρη σε ορείχαλκο. Το ξύλινο περίπτερο είναι μια τέλεια επιφάνεια για να χαράξει το μήνυμά σας και έτσι να πιάσει το πρόσωπο που θέλετε να χαλάσει.

Τα παιδιά έχουν επίσης το σκοπό τους. Να ενθαρρύνει τους επίδοξους Μάικλ Τζόρνταν ή έφηβος φορμάκι σας ακριβώς πριν από έναν διαγωνισμό, προσφέρουν καλάθι μας εξατομικευμένων μπάσκετ, επιτοίχια, στολίζεται με μια εικόνα που έχετε επιλέξει προσεκτικά. Διασκεδάστε δημιουργώντας μια προσαρμοσμένη οποιαδήποτε χιούμορ ή τρυφερότητα. Εγγυημένη επιτυχία με έφηβους αθλητές.

Προσαρμοσμένη Επιτραπέζια παιχνίδια είναι πρωτότυπα και μοναδικά δώρα για να δώσει στα παιδιά και ενήλικες για γενέθλια, συνταξιοδότηση, τα Χριστούγεννα.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.