σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

LG κέλυφος Προσαρμοσμένη εκτυπώνονται με τη φωτογραφία και το κείμενό σας


Βρείτε προσαρμόσιμη lg κοχύλια μας με τις φωτογραφίες και το μήνυμά σας. Δώστε μια μοναδική εμφάνιση στο LG smartphone σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Τηλέφωνο & Tablet Προσαρμοσμένη υπόθεση» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

LG Προσαρμοσμένη υπόθεση για κάθε περίσταση

Απλά προσφέρουν ένα LG smartphone, μπορείτε να βρείτε όμορφα και να αισθανθείτε σαν την περιποίηση. Για την προστασία από χτυπήματα, γρατσουνιές και μικροτραυματισμούς καθημερινά, χρησιμοποιήστε ένα προσαρμοσμένο κέλυφος LG. Αυτό είναι ένα πρωτότυπο τρόπο για να αναλάβει τη φροντίδα του τηλεφώνου σας με την ικανοποίηση ότι έχετε κάνει ένα εξάρτημα το σπίτι και την εικόνα σας

Κατασκευασμένο σε ένα εξαιρετικά ισχυρό πλαστικό, τα μοντέλα μας είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, μαύρο και άσπρο άκρες και να ψαλιδιστούν στο άψε σβήσε. Έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα σε συγκεκριμένες LG smartphone σας, τις εγκοπές και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στα κουμπιά, συνδετήρες και άλλα μέτρα.

Προσαρμόστε αυτό το στοιχείο, όπως εσείς επιθυμείτε με την αγαπημένη σας φωτογραφία, σουβενίρ διακοπές, μια εικόνα ή μια εικόνα. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα μήνυμα, ένα όνομα, μια ημερομηνία ... τότε Draw, αν θέλετε, την έμπνευση σας σε απευθείας σύνδεση διαμορφωτή μας για να προσθέσετε μια καλλιτεχνική φίλτρο και ένα τυποποιημένο γραμματοσειρά.

Προστατεύστε το νέο σας τηλέφωνο με ένα προσαρμοσμένο κέλυφος για LG προσφέρουν μια μοναδική εμφάνιση!

Η τεχνική για την κατασκευή παραμετροποίηση σας εξασφαλίζει ένα τέλειο φινίρισμα, πανομοιότυπο με το αρχικό. Με την εξάχνωση των χρωμάτων, αντιθέσεις και τα φώτα γίνονται σεβαστά και πραγματοποιήθηκε σε χρόνο που θα εγγυάται με εμποτισμό χρωστικές στο υλικό

Αν είστε επιχειρηματίας, θυμηθείτε να προσαρμόσετε τα ύφαλα των τηλεφώνων της εταιρείας σας με το λογότυπό σας, θα γίνει τόσο με χαμηλότερο αξεσουάρ μάρκετινγκ κόστος. Είναι ένα πρωτότυπο τρόπο για να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

LG ένα έθιμο κοχύλι θα κάνει ένα χρήσιμο δώρο, πρωτότυπο και μοναδικό δώρο για κάθε περίσταση, γενέθλια, Χριστούγεννα, Ημέρα της Μητέρας ή απλά για διασκέδαση.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.