σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Τα σεντόνια και Bath Προσαρμοσμένη στολίδι με τη φωτογραφία ή το όνομα


Προσαρμόστε λινό μπάνιο σας με μια φωτογραφία ή κεντημένα αρχικά σε μια πετσέτα ή ένα μπουρνούζι.

Πετσέτες Προσαρμοσμένη : δημοφιλής

23,90 €
- 69 ψηφοφορίες
7 σχόλια
22,90 €
- 54 ψηφοφορίες
3 σχόλια
22,90 €
- 8 ψηφοφορίες
3 σχόλια
22,90 €
- 12 ψηφοφορίες
3 σχόλια
34,90 €
- 24 ψηφοφορίες
2 σχόλια
48,90 €
- 21 ψηφοφορίες
2 σχόλια
34,90 €
- 11 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
34,90 €
- 23 ψηφοφορίες
3 σχόλια
34,90 €
1 ψηφοφορίες
48,90 €
- 21 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
34,90 €
- 21 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το Μπάνιο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Το σώμα μας είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα είναι. Γι 'αυτό δίνουμε μεγάλη προσοχή. Η επιλογή του υφάσματος με το οποίο θα μας καθαρίσει είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή μια ενυδατική κρέμα. Το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα πιο κατάλληλα αξεσουάρ.

Τα λευκά είδη μπάνιου είναι ένα εξάρτημα που χρησιμοποιείται συνήθως για να καθαρίσει το σώμα μια φορά έξω από το μπάνιο ή την πισίνα. Ωστόσο, έχει χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό, χωρίς να γνωρίζουμε την πραγματική του αξία.

Κατασκευασμένο με υλικά ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον, λινό έθιμο μπάνιο είναι τόσο ελαφρύ, απαλό και αποτελεσματικό. Διαφόρων μεγεθών, κεντημένα ή τυπωμένα με μια φωτογραφία, είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. σύνθεση του απορροφά όλο το υγρό του σώματος που θα εγκατασταθούν στο δέρμα σας. Ένα μωρό με μια κουκούλα σειράς είναι επίσης διαθέσιμη στην κατηγορία μωρό για την προστασία του παιδιού το μέγιστο.

Για τα Χριστούγεννα ή ως δώρο γάμου, προσφέρουν μια εξατομικευμένη λευκά είδη μπάνιου είναι κεντημένο με ένα όνομα ή τυπωμένα με μια φωτογραφία

Κάθε αντικείμενο που έχουμε στη διάθεσή μας πρέπει να μας καθορίσει. Είναι σε αυτό το πνεύμα που το έθιμο κεντημένα πετσέτα και ρόμπα σχεδιάστηκαν. Η επιλογή σας δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Είτε είστε άντρας ή μια γυναίκα, υπάρχουν χρώματα που έχετε ορίσει. Η οικογένειά σας αγαπά τις μοναδικές μπουρνούζια; Πιστεύετε ότι για ένα εξατομικευμένο δώρο για το σύντροφό σας; Εξατομικευμένη πετσέτα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Οι γονείς και τα παιδιά σας θα τα βρουν, αφού ο καθένας μπορεί να έχει κεντημένο το όνομα της στο ευρύ φάσμα των διαθέσιμων χρωμάτων (πορτοκαλί, κίτρινο, τιρκουάζ, βατόμουρο, μπεζ, κόκκινο, μαύρο, κλπ).

Είτε θέλετε ένα εξατομικευμένο λευκά είδη μπάνιου, για αθλητισμό ή για την παραλία, το φάσμα είναι τόσο ευρύ ώστε θα σας χαλάσουν για την επιλογή. Αυτά τα όμορφα αξεσουάρ είναι ακόμη πιο απαραίτητη, δεδομένου ότι είναι φθηνά.

Δεν είναι πάντα εύκολο να επιλέξετε ένα δώρο για τα γενέθλια. Επιλέξτε ένα δώρο μπάνιο ή ένα εξατομικευμένο δώρο είναι μια έκπληξη που θα μπορούσατε να κάνετε για να το πρόσωπο στο οποίο κρατάτε τα Χριστούγεννα ή γενέθλια.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.