σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Lunch Box, σνακ κιβώτιο και το γεύμα εξατομικευμένη με τη φωτογραφία σας


Απολαύστε το γεύμα σας στην εταιρεία με ένα εξατομικευμένο κουτί γεύμα με μια φωτογραφία των διακοπών σας ή τα παιδιά σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
17,90 €
- 25 ψηφοφορίες
3 σχόλια
17,90 €
- 31 ψηφοφορίες
3 σχόλια
17,90 €
- 20 ψηφοφορίες
3 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το μαγείρεμα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Lunch Box Προσαρμοσμένη για κάθε περίσταση

Είτε πρόκειται για το γεύμα της νεότερος σας σε παιδικό σταθμό, να δοκιμάσετε το ένα που είναι στο νηπιαγωγείο ή να σας ακόμα και στο χώρο εργασίας κατά τη διάρκεια του γεύματος, ένα εξατομικευμένο κουτί γεύμα με μια φωτογραφία θα είναι βολικό για να προστατεύσει τα τρόφιμα σας φαγητό. Ένα δώρο για τα παιδιά αλλά και για ενήλικες!

Ένα μοναδικό και πρωτότυπο κουτί γεύμα για να διαφοροποιηθούν από τους άλλους

Το πρόβλημα για τη νοσοκόμα ή ο δάσκαλος θα αναγνωρίσει το κουτί γεύμα για το παιδί σας ανάμεσα σε δεκάδες άλλους, ή να μην πάει στραβά στη μέση όλων των άλλων πανομοιότυπα κουτιά στο ψυγείο για την επιχείρησή σας. Η λύση; Προσαρμόστε το κουτί γεύμα σας για να κάνετε το σχεδιασμό και την αρχική και την αποφυγή απώλειας ή σύγχυση.

έθιμο κουτί γεύμα για όλη την οικογένεια!

Επιλέξτε το χρώμα σας μεταξύ ροζ, μπλε ή λευκό και να ανεβάσετε καλύτερη φωτογραφία σας για να προσαρμόσετε το κάλυμμα του κιβωτίου γεύμα σας. Οι διακοπές για να θυμόμαστε για ένα σχολείο είσοδο, ένα πορτρέτο της οικογένειας να γεφυρώσει την απόσταση από την εργασία, την εικόνα του κατοικίδιου ζώου σας ή μια εικόνα του αγαπημένου καρτούν του ... η επιλογή είναι μεγάλη, αλλά και οι δυνατότητες: να παίξει με καλλιτεχνικά φίλτρα που βρέθηκαν σε απευθείας σύνδεση οδηγό μας ή να αλλάξετε τη γραμματοσειρά του μηνύματος που έχετε προσθέσει. Παράγουμε μια πιο εκλεπτυσμένη φωτογραφία σας με μια τεχνική εμποτισμού χρώματος χρωστική ουσία στην ύλη για αντοχή στο χρόνο πλύσιμο μετά από το πλύσιμο.

οπότε φανταστείτε την εξατομικευμένη κουτί γεύμα για να κάνετε στον εαυτό σας το πιο πρωτότυπο του σχολείου, νηπιαγωγείο ή αναγνωρίσιμο δουλειά με την πρώτη ματιά! Ένα δώρο για τα γενέθλια ή Ημέρα της Μητέρας, χρήσιμη και φθηνή για να προσφέρει ένα χέρι.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.