σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένη μαγνήτες και μαγνήτη με τη φωτογραφία σας για το ψυγείο σας


Προσφέρουν εξατομικευμένες μαγνήτες με μια προσωπική φωτογραφία και να προσθέσετε ένα μικρό μήνυμα που θα σκεφτείτε εσείς το συντομότερο ανοίγει το ψυγείο.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το μαγείρεμα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη Magnet για κάθε περίσταση

Οι εξατομικευμένες μαγνήτες για το ψυγείο είναι ένα διασκεδαστικό μέσο για την κοινή χρήση φωτογραφιών με την οικογένεια, τους φίλους. Να προσφέρουν τέτοια εξατομικευμένη δώρο για την Ημέρα της Μητέρας, για παράδειγμα! Ο μαγνήτης φωτογραφία είναι επίσης ένα μέσο διαφήμισης για τις επιχειρήσεις που θέλουν να επικοινωνήσουν με πρωτότυπο τρόπο.

Αν ψάχνετε για την εξατομικευμένη δώρα σε χαμηλές τιμές, που είναι ακριβώς δεξιά! Φωτογραφία μαγνήτη θα σας επιτρέψει να συλλάβει τις καλύτερες φωτογραφίες σας και polaroid να είναι σε θέση να θαυμάσετε κάθε μέρα και δεν στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο smartphone σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρουν διαφορετικά μηνύματα: γάμο σας ευχαριστώ κάρτα, σήμανση για την εκδήλωσή σας, μοιραστείτε τη γέννηση ή την κοινωνία, επιχειρηματικά δώρα, ...

Ένα πρωτότυπο δώρο φωτογραφία με εξατομικευμένες μαγνήτες

το ψυγείο σας είναι καλυμμένο με σχέδια και προσφορών μικρές λέξεις που πετούν στο παραμικρό σχέδιο ή να αρχίσουν να πλένουν έξω; Ο μαγνήτης εξατομικευμένη Ψυγείο είναι το ιδανικό μέσο για τη διατήρηση και κρεμάστε τους εύκολα χωρίς να καταστραφεί το τείχος. Με την τεχνική αναπαραγωγή χρωμάτων εξάχνωσης μας, τα χρώματα δεν είναι όπως θα κινηθεί στο εμποτισμένο υλικό. Έχετε την επιλογή ανάμεσα σε διάφορα σχήματα κοπής: στρογγυλό, τετράγωνο, ορθογώνιο, καρδιά, άκαμπτο ή εύκαμπτο. Και για κάτι διαφορετικό, μπορείτε να διασκεδάσετε ταχυδακτυλουργίες επίσης τις εκφράσεις σας, μια γκριμάτσα, ένα χαμόγελο, μια ονειρική ... και έτσι να προσφέρουν περισσότερα για να κολλήσει σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες ή μαγνητικά μέσα από το σπίτι ή το γραφείο. Με την μαγνητική πλάκα κολλημένο στο πίσω μέρος του ψυγείου μαγνήτη σας, μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε και τοποθετήστε το όπως σας αρέσει στο ψυγείο σας. Πολύ βολικό για να δείτε λίστα με τα ψώνια σας στο ψυγείο ή σημαντικά πράγματα να κάνουμε, τα προσαρμοσμένα κουμπιά για ψυγείο θα σας γοητεύσει γρήγορα!

Gravissimo προσφέρει ένα πλήθος αρχική έθιμο αντικείμενα που θα σας επιτρέψει να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή για να ευχαριστήσουν τους φίλους σας. Δημοσίευση φωτογραφιών, εξατομικευμένη κούπα, άλμπουμ φωτογραφιών, ζωγραφική φωτογραφία καμβά ή προσαρμοσμένες σελιδοδείκτες είναι όλα προσαρμόσιμη ιδέες για δώρα που θα σας επιτρέψει να εκφράσουν τη δημιουργικότητά σας και να γράψετε την εικόνα σας αναμνήσεις.

σε απευθείας σύνδεση εκτύπωση σας προσφέρει πολύ γρήγορη παράδοση των υπηρεσιών για να δημιουργήσετε μια μοναδική διακόσμηση φωτογραφία για μια επιχειρηματική εκδήλωση, μια οικογενειακή γιορτή ή για ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δώρο. Εμπιστευθείτε τους εκτυπωτές μας, που ικανοποιούν κάθε μία από τις δημιουργίες σας και να κάνετε τη φωτογραφία σας να είναι ένα εξατομικευμένο δώρο θα είστε περήφανοι!

Προσφέρετε ένα ψυγείο εικόνα μαγνήτης για εγκαίνια σπιτιού

Προσφέρουν μια εξατομικευμένη μαγνήτες για να κάνει τον εαυτό σας δούμε ανόητη φτηνό δώρο. Ένας καλός τρόπος για να συλλάβει ένα σχέδιο, μια πρωτότυπη ιδέα για μια καρτ ποστάλ, αποθηκεύστε την ημερομηνία, ένα γάμο ή ακόμα και να μοιραστούν μια ευχετήρια κάρτα, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων.

Αν είστε επιχειρηματίας και θέλετε να σκοράρει στο μυαλό των πελατών σας, εξετάστε αυτό το αντικείμενο ως διαφημιστικό μέσο που θα εκπλήξει το σύντροφό σας από την πρωτοτυπία του. Αν ένα σημειωματάριο, ένα φυλλάδιο ή μια επαγγελματική κάρτα είναι εύκολο να χαθεί εάν μια υποστήριξη αυτοκόλλητο άβυσσο όπου είναι κολλημένο το μαγνήτη είναι ιδανικό για να υπενθυμίσει τις υπηρεσίες σας ανά πάσα στιγμή. Κολλήσει σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες του ένα γραφείο ή το σπίτι, όπως μεταλλικά ντουλάπια, ψυγεία, υπολογιστές ακόμα, θα είναι ένας τρόπος για να διατηρήσει τους πελάτες που έχουν αυτή την οπτική υπενθύμιση κάθε στιγμή κάτω από τα μάτια και ότι Φροντίστε να σας καλέσει κάθε ανάγκη. Προσαρμόστε το μαγνήτη σας, όπως μια επαγγελματική κάρτα με το λογότυπο σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Ιδανικό για υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, νοσηλευτές, καταστήματα ευκολίας ... Για μεγάλες ποσότητες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.