σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Αθλητισμός μετάλλιο και το τρόπαιο Προσαρμοσμένο λογότυπο ή εικόνα


Προσαρμόστε Αθλητικά μετάλλια με το λογότυπο του συλλόγου σας ή μια εικόνα ενός γεγονότος. Μια πρωτότυπη και μοναδική ανταμοιβή για παιδιά και ενήλικες.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη Κοσμήματα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη Αθλητισμός Μετάλλιο για κάθε περίσταση

Ανακαλύψτε ένα μοναδικό και πρωτότυπο δώρο εξατομικευμένο για όλους τους λάτρεις του ανταγωνισμού και της ανταμοιβής: μετάλλια αθλήματα. Να συγχαρώ ένα παιδί με ένα ανταγωνιστικό άθλημα, μπορείτε να προσφέρετε μια προσαρμοσμένη μετάλλιο με την εικόνα του ή με ένα μικρό μήνυμα ενθάρρυνσης ή συγχαρητήρια για παράδειγμα.

Είστε ο διευθυντής μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, στη συνέχεια, να προσφέρουν σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές σας ένα μετάλλιο με την πλήρη ονομασία τους και το έτος τυπωμένο πάνω του. Θα είναι στην ευχάριστη θέση να δει τον προπονητή τους ενθαρρύνει αθλητικά επιτεύγματά τους, προπονήσεις τους και θα κρατήσει μια μνήμη του τον τελευταίο χρόνο μαζί.

Κάντε αυτό το άθλημα δώρο, ένα δώρο και διασκεδαστικό σχεδιασμό που θα ικανοποιήσει αυτούς που θα προσφέρουν!

Επιλέξτε μια εκδήλωση έθιμο αθλητικά μετάλλιο

Γι 'αυτό το μετάλλιο γίνεται το αντικείμενο του πόθου, να διαμορφώσετε αυτό με ένα πορτρέτο φωτογραφία, ημερομηνίες περίπτωση, ένα πρώτο και το τελευταίο όνομα ή ενθαρρυντικό κείμενο. σε απευθείας σύνδεση οδηγό τη βοήθειά μας, όταν κάνει σπορ αξεσουάρ σας. Κάντε το εξατομικευμένο δώρο, μια μοναδική ανταμοιβή για να πλαισιώσει ή να κρεμάσετε σε ένα δωμάτιο.

Αν είστε διαχειριστής μιας αθλητικής ομοσπονδίας, διασκέδαση για να προσαρμόσετε αυτό το ενιαίο σπορ μετάλλιο ή ασήμι επίχρυσο άκρη για να εκπλήξει τα μέλη σας και να τους δώσουμε μια μνήμη του παρελθόντος έτους.

Είναι σχεδόν η τελική του ράγκμπι και ο γιος σας, θα ήθελα να τον κάνει μια μεγάλη έκπληξη για αυτό το γεγονός; Μην διστάσετε να του προσφέρει ένα αθλητικό μετάλλιο με το πορτρέτο του, για παράδειγμα. Για να επισημάνετε μια συλλογική ή ατομική αθλητικό γεγονός, αυτό το μετάλλιο παιδί ή ενήλικας είναι ιδανικό για να προσφέρει κάποιος που συμμετέχει στον αθλητισμό του ανταγωνισμού. Κάντε το όνειρο προσφέροντας του ένα μετάλλιο αθλητισμό ως μια μεγάλη κορυφαίο αθλητή.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το έθιμο αυτό το μετάλλιο για να ανταμείψει πρωτότυπο τρόπο τους νικητές σε ένα παιχνίδι επιχείρησης. Επιλέξτε από δύο χρώματα των μεταλλίων, το χρυσό μετάλλιο και ασημένιο μετάλλιο!

Εδώ είναι μια πρωτότυπη και εξατομικευμένη δώρο ιδανικό για επαγγελματικές ή αθλητικές εκδηλώσεις σας, τα οποία επηρεάζουν σίγουρα ερασιτέχνες αθλητές και τους επαγγελματίες που θέλουν να σας ανταμείψει!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.