σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

καθρέφτη τσέπη και εξατομικευμένη τσάντα με ένα φτηνό εικόνα


έθιμο μας αντανακλά θα είναι τόσο χρήσιμο και μοναδικό make-up με την εικόνα που θα την εφαρμόσει.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
12,90 €
- 34 ψηφοφορίες
7 σχόλια
12,90 €
- 30 ψηφοφορίες
8 σχόλια
12,90 €
- 63 ψηφοφορίες
12 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη Κοσμήματα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη καθρέφτη για κάθε περίσταση

Ήταν όλα στο πίσω μέρος του το πορτοφόλι μας, ένα μικρό καθρέφτη για μακιγιάζ αφή-up μετά το μεσημεριανό γεύμα ή μεταξύ των θέσεων ή στη σκόνη στο μάτι. Το must; Δώστε αυτό το αξεσουάρ μόδας και αιθέρια ομορφιά αρχικό αέρα, ένα πιο θηλυκό στυλ και κυρίως μία μέσω της εξατομίκευσης! Να προσφέρει ως δώρο για τις γυναίκες για να ευχαριστήσουν τους γύρω σας!

Έχουμε επιλέξει για σας σε ισχυρό, ελαφρύ καθρέφτες, σε σχήμα καρδιάς, στρογγυλό ή τετράγωνο, χάλυβα ή ύφασμα που καλύπτει. Μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας καθρέφτη τσέπη και να του δώσετε ένα στυλ όλα σας με την προσαρμογή με πιο όμορφη φωτογραφία σας με σουβενίρ, ένα πορτρέτο κοντά στην καρδιά σας, μια πρωτότυπη εικονογράφηση ή ένα μήνυμα, ένα όνομα, μια ημερομηνία .. .

Μοναδική εξατομικευμένη κόσμο τσέπη καθρέφτη

Να καθοδηγείται από σε απευθείας σύνδεση βοηθός μας, παίζουν με τη συγγραφή γραμματοσειρές ή καλλιτεχνικά εφέ και φροντίζουμε να αναπαράγουν τη σύνθεση σας σύμφωνα με το χρώμα, σε αντίθεση με την τεχνική της εξάχνωσης χρώματος μας. Με την ευκαιρία ενός γάμου, σκεφτείτε τι είναι αυτό το πρωτότυπο και φθηνό να ευχαριστήσω bridesmaids ή τους καλεσμένους σας. Με μια φωτογραφία, τα ονόματα σας και την ημερομηνία του γάμου, που μπορεί να κρατήσει μια μακρά μνήμη του αυτή τη ξεχωριστή μέρα.

Προσαρμόστε τον καθρέφτη σας με μια φωτογραφία και το μήνυμα

Πολύ βολικό, εξατομικευμένες καθρέφτη τσέπη χωράει στην τσάντα σας ή στην τσάντα τουαλέτας σας ή θα είναι ένα κομψό και το σχεδιασμό εξατομικευμένο δώρο για να ευχαριστήσει τη γυναίκα στη ζωή σας, ο καλύτερος φίλος σας ή η αδελφή σας.

Και αν είστε ένας ηγέτης των επιχειρήσεων στους τομείς της ομορφιάς, της μόδας, θυμηθείτε να βάλετε το λογότυπό σας και να επικοινωνήσετε μαζί τους για να κάνουν αυτά τα όμορφα εξατομικευμένες τσέπη αντικατοπτρίζει τα διαφημιστικά αντικείμενα, πρωτότυπες κάρτες ή δώρα Η εταιρεία!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.