σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

καθρέφτη τσέπη και εξατομικευμένη τσάντα με ένα φτηνό εικόνα


Ένα ιδανικό δώρο για τους γοητευτικούς ανθρώπους: το έθιμο καθρέφτη! Ανακαλύψτε μια επιλογή από τις τσέπες εύκολα προσαρμόσιμα πρότυπα με εικόνες ή φωτογραφίες της επιλογής σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
12,90 €
- 34 ψηφοφορίες
7 σχόλια
12,90 €
- 30 ψηφοφορίες
8 σχόλια
12,90 €
10,97 €
- 37 ψηφοφορίες
14 σχόλια
12,90 €
- 63 ψηφοφορίες
12 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη Κοσμήματα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Εξατομικευμένη τσέπης καθρέφτη για κάθε περίσταση

Εξατομικευμένη Mirror: φιλαρέσκεια και πρωτοτυπία

Ήταν όλοι στο πίσω μέρος του πορτοφολιού μας, ένα μικρό καθρέφτη για μακιγιάζ αφή-up μετά το γεύμα ή μεταξύ των ραντεβού ή για να απομακρύνετε τη σκόνη στο μάτι. Αλλά εκείνοι που επέλεξαν για τις προσαρμοσμένες καθρέφτες έχουν μια διαφορετική τάξη! Ιδανικό για αποτέλεσμα με τις φίλες τους ή να προσφέρουν σύμβολο του περιβάλλοντός σας φιλίας, εξατομικευμένη καθρέφτες τσέπη είναι τόσο πρακτικό και πολύ πρωτότυπο.

Έχουμε επιλέξει για εσάς ανθεκτικό και ελαφρύ παγωτό, σε σχήμα καρδιάς, στρογγυλό ή τετράγωνο, χάλυβα ή ύφασμα που καλύπτει. Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας καθρέφτη και να του δώσετε ένα στυλ μόνο που το στολίζουν με πιο όμορφη φωτογραφία σουβενίρ σας, ένα πορτρέτο κοντά στην καρδιά σας, από την αρχική εικόνα ή ένα μήνυμα, για να ένα όνομα, ημερομηνία ...

Ο γύρος μοντέλο χάλυβα, 6,5 εκατοστά σε διάμετρο, φαίνεται ακόμα σαν ένα κόσμημα με διάσταση τόσο εκλεκτής ποιότητας, κομψή και μοντέρνα. Το μοντέλο που καλύπτει το ροζ δέρμα έχει εν τω μεταξύ ένα girly είπε. Κάτι παραπάνω από πάγο, ένα αξεσουάρ μόδας!

Μια πρακτική πάγο, για να γλιστρήσει σε μια τσάντα

Να καθοδηγείται από on-line οδηγό μας, παίζουν με τα γράφει γραμματοσειρές ή καλλιτεχνικά εφέ και φροντίζουμε να αναπαράγουν τη σύνθεση σας, σύμφωνα με τα χρώματα και έρχεται σε αντίθεση με την τεχνική της εξάχνωσης χρώματος μας. Με την ευκαιρία του γάμου, σκεφτείτε τι αυτό το πρωτότυπο και φθηνό να ευχαριστήσω bridesmaids σας ή / και τους καλεσμένους σας. Με μια φωτογραφία, τα ονόματα σας και την ημερομηνία του γάμου, θα διατηρήσουν καιρό τη μνήμη αυτής της ειδικής ημέρας

Αυτό το πρακτικό μικρό εξατομικευμένη καθρέφτη χωράει στην τσάντα σας ή στην τσάντα τουαλέτας σας. Είναι μια προσωπική ιδέα για δώρο, κομψό και το σχεδιασμό για να ευχαριστήσουν τη γυναίκα στη ζωή σας, ο καλύτερος φίλος σας ή η αδελφή σας.

Προσαρμοσμένη καθρέφτες είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στους τομείς της ομορφιάς και της μόδας. Θυμηθείτε να τοποθετεί το λογότυπό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας για να κάνουν αυτά τα όμορφα αντικείμενα τσέπη διαφήμιση των μέσων ενημέρωσης για να προσφέρει τους πιο πιστούς πελάτες σας ή εταιρικά δώρα!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.