σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Nexus κέλυφος 4, 5 ή 6 προσαρμοσμένη εκτυπώνονται με μια προσωπική φωτογραφία


Ανακαλύψτε κοχύλια nexus μας να προσαρμόσετε με τη φωτογραφία σας. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να πάντα να σκεφτόμαστε τους αγαπημένους σας. Όλα προσαρμόσιμη σειρά Nexus
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Τηλέφωνο & Tablet Προσαρμοσμένη υπόθεση» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Nexus Προσαρμοσμένη υπόθεση για κάθε περίσταση

Προστατέψτε το LG Nexus 4 ή 5 ή το Samsung Galaxy Nexus μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο με μια προσαρμοσμένη κέλυφος Nexus μπορείτε να προσαρμόσετε με το γούστο σας με μια φωτογραφία, εικονογράφηση, το λογότυπο ή το κείμενο, ένα όνομα, μια ημερομηνία. Να προσφέρει ως δώρο για την Ημέρα της Μητέρας, για παράδειγμα!

Κατασκευασμένο από εξαιρετικά ισχυρό πλαστικό, περιπτώσεις μας είναι διαθέσιμα με λευκό ή μαύρο άκρες και να προστατεύσει αποτελεσματικά το smartphone σας από τις ιδιοτροπίες της καθημερινής ζωής, χτυπήματα και γρατσουνιές. Μπορούν να ψαλιδιστούν εύκολα επιτρέποντας την πρόσβαση σε κάθε λειτουργία, κουμπί, βύσμα και υποδοχή.

Προστατέψτε το Nexus σας με ένα μονού κύτους

Τόσο εδώ είστε με το Nexus καλά προστατευμένο, για να μπορείτε τώρα να δώσει ένα στυλ, το στυλ σας! Κατεβάστε ένα έγχρωμη φωτογραφία, γράψτε ένα προσωπικό μήνυμα, συνδυάζουν την επιλογή των χρωμάτων και καλλιτεχνικών εφέ μέσω οδηγό προσαρμογής μας και να ανακαλύψετε ζουν σύνθεσή σας.

Αν έχετε μια επιχείρηση, σκεφτείτε σχετικά με την προσαρμογή του κελύφους σας με τα χρώματα της εταιρείας σας με το λογότυπό σας, για να κάνετε ένα πρωτότυπο αξεσουάρ μάρκετινγκ.

Προσφέρουν εξατομικευμένες Nexus γάστρα με μία από τις φωτογραφίες σας

Προσαρμογή εκτελείται χρησιμοποιώντας την τεχνική της εξάχνωσης χρώματος που είναι εμποτισμένο χρώμα για πλαστικά βέλτιστη αντοχή και γίνονται πανομοιότυπα με την αρχική φωτογραφία.

Ένα εξατομικευμένο τάση δώρο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση ή απλά για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας φθηνά Nexus με ένα προσαρμοσμένο κέλυφος.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.