σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Ohto στυλό εξατομικευμένη και χαραγμένα με κείμενο


Προσαρμόστε την πένα σας ή rollerball στυλό Ohto χαραγμένα με ένα μήνυμα. Δώστε ένα πρωτότυπο και μοναδικό δώρο για μια εκδήλωση!
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «εξατομικευμένη στυλό» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη Pen Ohto για κάθε περίσταση

Δώστε ένα εξατομικευμένο δώρο με την ευκαιρία μιας επετείου, οι διακοπές της Πρωτοχρονιάς, ή για όλα τα σημαντικά γεγονότα στη ζωή, είναι μια μεγάλη ιδέα. Για να σιγουρευτείτε για να ευχαριστήσουν κάθε φορά, και να επιτύχει την ένταξή η πιο χρήσιμη και ευχάριστη, φθηνό στυλό μας φαίνεται ιδιαίτερα κατάλληλη. Πράγματι, είναι δυνατόν να επιτευχθεί μια προσαρμοσμένη στυλό Ohto με εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα αυτά έχουν ένα σχέδιο εμπνευσμένο απ 'ευθείας από τον τόπο της σύλληψης, δηλαδή από την Ιαπωνία. Η ποιότητα του προϊόντος είναι πολύ υψηλή με την επιλογή του αλουμινίου για να εξασφαλιστεί μεγάλη διάρκεια ζωής που χαραγμένα δώρα. Προσαρμογή εκτελείται χρησιμοποιώντας ένα λέιζερ χαρακτική χαραγμένα, η οποία παρέχει μια αντίθεση μεταξύ του χρώματος της επικάλυψης και της πρώτης ύλης.

Για ένα δώρο φθηνή, χρήσιμο και πρωτότυπο, επιλέξτε μια εξατομικευμένη στυλό Ohto

Οι αποχρώσεις των χρωμάτων εξασφαλίσει ένα πραγματικά μοντέρνο σχεδιασμό, με ποικίλες αποχρώσεις για μια ευρεία επιλογή. Εδώ είναι το τέλειο δώρο για να σηματοδοτήσει τα πνεύματα με την ευκαιρία της ένα συγκεκριμένο γεγονός, με τη δυνατότητα επιλογής ενός εντελώς δωρεάν εξατομίκευση. Στην πραγματικότητα, κάθε έθιμο Ohto πένα είναι μοναδικό, με ένα επίπεδο εξοπλισμού που θα εξασφαλίσει την ικανοποίηση του τυχερό παραλήπτη αυτού του αντικειμένου. Ένα εξατομικευμένο δώρο που προέρχεται από αυτή τη συλλογή, από την Ιαπωνία, χαραγμένα και αποστέλλονται από τη Μασσαλία, και ένα πολύ υψηλής ποιότητας.

Με την ευκαιρία της συνταξιοδότησης για μια προαγωγή, ή για γενέθλια, η επιλογή αυτών των αντικειμένων αλουμινίου θα είναι ευχαριστημένοι με την προσθήκη ενός όνομα, ένα όνομα, ή μια μικρή φράση για να προσαρμοστεί πλήρως για την κατάσταση και την εκδήλωση στην αρχή της προσφοράς. Οι αποστολές μπορούν να γίνουν μέσα σε 24 ώρες με άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και να ακούσει όλες τις αιτήσεις για την πλήρη ικανοποίηση

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.