σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Εξατομικευμένη κολιέ χάλυβα χαραγμένα με εικόνα και κείμενο


Ανακαλύψτε εξατομικευμένες κρεμαστά κοσμήματα με αυτά προσαρμόσιμη χάλυβα χαραγμένα με μια φωτογραφία και το κείμενο ως όνομα.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «μενταγιόν» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένο χάλυβα κρεμαστό κόσμημα για κάθε περίσταση

Επιλέξτε ένα έθιμο κρεμαστό κόσμημα χάλυβα είναι η επιλογή μια σύγχρονη και μοντέρνα κοσμήματα, την ευκαιρία να σηματοδοτήσει μια ειδική εκδήλωση με την πρωτοτυπία και την κομψότητα με την χαράξουμε ένα όνομα, μια προσωπική φωτογραφία, μια σημαντική ημερομηνία ή μια δήλωση της αγάπης.

Οι άνδρες εκτιμούν την επιτυχή συνδυασμό των μετάλλων και άνθρακα. Εξατομικευμένη στη μία πλευρά του ένα τατουάζ-δράκος, το σύμβολο του Γιν και Γιανγκ, ή ένα σύγχρονο σχεδιασμό και το άλλο με ένα όνομα, μια ημερομηνία γέννησης, μια φωτογραφία ή ένα προσωπικό μήνυμα. Για να δώσει ως δώρο για έναν έφηβο ή έναν άνδρα με μια ισχυρή ματιά. Επιλέξτε το παρόν για ένα σημαντικό γεγονός όπως η επέτειο του γάμου σας ή Ημέρα του Πατέρα και να ευχαριστήσουν αυτούς που αγαπάτε με ένα γεμάτο σύμβολο αντικείμενο και την αγάπη.

Νίκαια μενταγιόν χαραγμένο χάλυβα κρουστά ως αρχική εξατομικευμένο δώρο

θηλυκή πλευρά, αλλά δεν είναι πολύ μεγάλο για μια γυναίκα στο δερμάτινο εμφάνιση και rock'n'roll, προσαρμοσμένο χάλυβα κρεμαστό κόσμημα κοσμείται με επικάλυψη από μικρές πέτρες για ένα πολύ κομψό στυλ. Για εκείνους που θέλουν να κάνουν μια δήλωση της αγάπης στις συζύγους τους, επιλέξτε αυτό το κόσμημα χαραγμένα με πρόταση γάμου σας ή τη δήλωση των συναισθημάτων σας. Σύμβολο της ενότητας, προσφέρουν ένα δώρο χαραγμένο δίδυμο για συγχωνευτικές, τοξικομανείς, το καθένα φέρει το όνομα του άλλου.

Προσφέρουν εξατομικευμένες κρεμαστό κόσμημα μέταλλο με μια προσωπική φωτογραφία και ένα μήνυμα αγάπης

Ένα όμορφο κολιέ εξατομικευμένες φθηνό χάλυβα, δίνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να σηματοδοτήσει σημαντικές εκδηλώσεις, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή γενέθλια. Αυτό το εξατομικευμένο δώρο είναι η εγγύηση της εξαιρετικής ποιότητας και τη διασφάλιση της διατήρησης κειμένου και φωτογραφιών σας με μηχανική χαρακτική που χρησιμοποιούνται συνήθως από κοσμηματοπωλεία. Προσφέροντας έκανε διακριτικό αλλά κομψό, η τεχνική είναι καλά κατακτηθεί από τις ομάδες παραγωγής μας για πάνω από 7 χρόνια. Κάθε προϊόν έχει εργαστεί για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό σε σχέση με τη δημιουργία σας. Εμείς δεν διστάζουν να περνούν το χρόνο τους για τη βελτίωση, την προσαρμογή και να επικεντρωθεί στοιχεία προσαρμογής σας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.