σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένη κοπής κουζίνα με ξύλινη εικόνα, γυαλί


Τεμαχισμός εξατομικευμένο με τα χρώματά σας και με τη φωτογραφία σας, ιδέα για δώρο για τη μαμά!
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το μαγείρεμα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

κοπής έθιμο για κάθε περίσταση

Η κοπή του σκάφους είναι ένα απαραίτητο σκεύος στην κουζίνα. Δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς και να το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα για να κόψουν τα λαχανικά ή κομμένα τα πουλερικά. Για να είναι πιο βολικό, σας αφήνουν συχνά στο χέρι, τον ήλιο, σχεδόν σαν διακόσμηση της κουζίνας του. Ένας λόγος παραπάνω για να είναι τόσο ισχυρή και όμορφη. κοπή του σκάφους σας και εξατομικευμένες θα σας επιτρέψει να έχετε ένα μοναδικό δώρο, που ταιριάζουν με τη διακόσμηση της κουζίνας σας ή την εικόνα σας, θα ευτυχής και υπερήφανος για να εκθέσουν.

Καλή μάγειρες ξυπνήσει το σεφ μέσα τους με την προσωποποίηση πιάτο τους με γαστρονομικές επίτευξή τους, πιο όμορφη τούρτα τους, κύπελλο κέικ όμορφα διακοσμημένα χρυσή ή μια πίτσα ... Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας μοντάζ με διάφορες τα κλισέ, επιβαρύνσεις προσαρμογής που προσφέρονται επιτρέπουν πολλούς συνδυασμούς.

Οι εραστές θα απολαύσουν την διακόσμηση, δημιουργούν μια κοπή του σκάφους, σύμφωνα με την εμφάνιση της κουζίνας τους, εικονογράφηση τονική, μια κάλυψη του θέματος της ταπετσαρίας ή πλακιδίων. Θα έχετε ένα μοναδικό αξεσουάρ ταιριάζει απόλυτα με την κουζίνα σας και ότι κανείς δεν θα πρέπει να είναι σε εικόνα σας.

Προσφέρετε ένα ξύλο κοπής εξατομικευμένη για να γιαγιά σας ή τον μπαμπά σας για ένα μοναδικό δώρο!

Θα βρείτε σε απευθείας σύνδεση βοηθός μας, καλλιτεχνικά φίλτρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δώσουν τη δημιουργία σας ένα αναδυόμενο πνεύμα τέχνης ή κινουμένων σχεδίων, για παράδειγμα. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα μήνυμα επιλέγοντας ένα πρωτότυπο γραμματοσειρά και voila! Εμείς πιστά αναπαράγουν τη σύνθεση σας μέσω της τεχνικής της εξάχνωσης χρώματος μας. Οι χρωστικές ουσίες εμποτίζονται μέσα στο υλικό (γυαλί) και είναι εξασφαλισμένα σε χρόνο παρά τα πολλά πλυσίματα στο πλυντήριο πιάτων. Με τη μέθοδο αυτή, τα χρώματα σας ικανοποιούνται, και έρχεται σε αντίθεση τα φώτα ξεκίνησαν για ένα αποτέλεσμα όσο πιο κοντά στο πρωτότυπο.

Προσφέρουν αυτό το μοναδικό δώρο για τη γιαγιά για τα Χριστούγεννα ή γιαγιάδες κόμμα, αλλά και να την ευχαριστήσω για το καλό φαγητό της Κυριακής. Σκεφτείτε διακριτικά φωτογράφηση τελευταία πίτα του και να προσθέσετε ένα κείμενο, ενώ τρυφερότητα. Η προσφορά ένας μπαμπάς για τα γενέθλιά του είναι να συγχαρώ την κουζίνα ή να τον ενθαρρύνει να κάνει, επίσης, τα πιάτα με λίγο χιούμορ μήνυμα. Είναι επίσης το τέλειο δώρο για ένα εγκαίνιας σπιτιού ή της πρώτης Χριστούγεννα ενός παιδιού που απογειώνεται σε δικό του διαμέρισμα. Θα σας ευχαριστώ πάντα πρέπει να σκεφτείτε για ένα εξατομικευμένο δώρο ως βολικό και τόσο πρωτότυπο. Μια κοπής έθιμο κάνει όλη τη διαφορά στην κουζίνα σας και να δώσει μια πρωτότυπη πινελιά στο ντεκόρ σας. Χρήσιμα και πρακτικά, αυτό το εξάρτημα θα αποδειχθεί απαραίτητη πέραν του ότι είναι αισθητικά ευχάριστο.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.