σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Κάτοχος πλάκα Εξατομικευμένη φωτογραφία για την κρεβατοκάμαρα ή την είσοδο τουαλέτα


προσαρμόσιμη πλάκες πόρτα μας με μια φωτογραφία ή ένα μήνυμα είναι ένα τέλειο δώρο για να αναγνωρίσει ένα δωμάτιο, όπως το δωμάτιο του μωρού
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
9,90 €
- 52 ψηφοφορίες
9 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για Εισόδου» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

κάτοχο έθιμο πλάκα για κάθε περίσταση

Το να κάνει κανείς εξατομικευμένες πλάκα πόρτα είναι ένα διακοσμητικό αξεσουάρ που δεν είναι πάντα σκέφτονται και ακόμη κάνει πολλές υπηρεσίες! Ρίξτε σε ένα όνομα, ένα αστείο μήνυμα, ένας αριθμός ή ένα λογότυπο, η πλάκα πόρτα σηματοδότηση, προειδοποίηση, σήμανση ... τόσες πολλές καλές ιδέες που προσαρμογές! Εδώ είναι μια ιδέα για δώρο μωρών για να τον καλωσορίσω στο δωμάτιό του!

Διακοσμήστε τις πόρτες σας και να τους φέρει μια συστροφή

Να βάλει μια πινελιά φαντασίας στη διακόσμηση σας, τοποθετεί μια πινακίδα με το όνομα των παιδιών σας, τις φωτογραφίες τους ή το αγαπημένο τους εικόνα στην πόρτα του δωματίου τους. Οι έφηβοι μπορεί να προτιμούν μικρά χιουμοριστικά μηνύματα ή προειδοποιήσεις άμυνα εισόδου. Είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα να προσαρμόσετε συρτάρια και κουτιά αποθήκευσης σε ένα πρωτότυπο τρόπο.

Αν είστε επαγγελματίας, αυτό είναι το ιδανικό μέσο για να δείξει π.χ. τον αριθμό των δωματίων, αίθουσες αναμονής, ιδιωτικές γωνιές, τα ονόματα των εργαζομένων στην είσοδο στο γραφείο ... Μην ξεχάσετε να προσθέσετε το λογότυπό σας για να κολλήσει πάνω στην εταιρική εικόνα σας.

Κάθε δωμάτιο χρειάζεται ένα μοναδικό σχεδιασμό με μια πλάκα προσαρμοσμένη πόρτα

Στερεά, με άψογη τελειώματα, αυτές οι πλάκες fiberglass πόρτα θα δούμε μεγάλη χάρη στην ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων και την αντίθεση που παρέχονται από τη διαδικασία εξάχνωσης χρώματος το οποίο αποτελείται από τον εμποτισμό των χρωστικών στο υλικό.

Ένα εξατομικευμένο σημάδι πόρτα θα είναι ένα ιδανικό δώρο για εγκαίνια σπιτιού, να υποδεχθεί ένα μωρό, ένα χριστουγεννιάτικο δώρο ή απλά να βελτιώσουν διακόσμηση του σπιτιού μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο σας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.