σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

εξατομικευμένες δίσκους γεύμα με μια φωτογραφία της επιλογής σας


Προτίμηση δίσκο για να διαμορφώσετε με μια φωτογραφία ή ένα μήνυμα, το σχεδιασμό και μοναδικό δώρο που γίνονται από εσάς
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το μαγείρεμα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Γεύματα Δίσκος για κάθε περίσταση

Μετά από μια καλή μέρα στο γραφείο πολλές ώρες συσσώρευσε κατά τη μεταφορά ή κολλήσει στην κίνηση, θέλετε να χαλαρώσετε με μια καλή ταινία, ενώ απολαμβάνετε το γεύμα σας μπροστά στην τηλεόραση; ρομαντική πλευρά αναπνοή σας να σας φέρει το πρωινό στο αγάπη σας (ε) στο κρεβάτι το πρωί της Κυριακής; Προσφέρουν μια εξατομικευμένη δίσκο γεύμα για τον εαυτό του για όλες αυτές τις περιπτώσεις! Μια καλή ιδέα για δώρο για τον άνθρωπο, για όσους αγαπούν τηλεοπτικές εκπομπές!

Πάρτε το πρωινό στο κρεβάτι με προσαρμοσμένο δίσκο γεύμα σας με τον εαυτό του

Έχουμε επιλέξει για εσάς τα προϊόντα καλής ποιότητας, μασίφ ξύλο, διαφορετικά μεγέθη και διαφορετικά χρώματα, φυσικά, μαόνι, μαύρο. Το φόντο μπορεί να προσαρμοστεί ως εικόνα από τις πιο όμορφες φωτογραφίες με σουβενίρ, προσωπογραφίες, εικονογραφήσεις σας ... Πάρτε τον καλύτερο εαυτό σας, να παίξετε όπως εσείς επιθυμείτε μεταξύ των πολλών καλλιτεχνικών φίλτρων που προσφέρονται από βοηθός γραμμή μας και συνθέτουν ενιαίο δίσκο σας για τα βράδια σας μπροστά από την τηλεόραση, γεύματα εν κινήσει ή για πρωινό στο κρεβάτι

Θα εκπλαγείτε να δείτε τα χρώματα και τις αντιθέσεις σας εξάχνωση, μέσω της τεχνικής της αναπαραγωγής μας με εμποτισμό μελάνι το θέμα και αποκαλύπτοντας την ομορφιά της αγαπημένες σας φωτογραφίες και να εγγυάται τη διατήρηση πάροδο του χρόνου, παρά το πλύσιμο.

Προσφέρουν μια όμορφη σχεδίαση και αρχικό δίσκο γεύμα με μια φωτογραφία από την τελευταία σας διακοπές

Οι λάτρεις τυρί μπορεί επίσης να προσαρμόσετε πιάτο τυρί και εκκολαπτόμενους μάγειρες θα βρείτε σε αυτό το τμήμα ένα μεγάλο ξύλο κοπής, υπερ-ανθεκτικό γυαλί ματ ή ένα μπαρ για να προσαρμόσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Ένα γεύμα προσαρμοσμένο δίσκο θα είναι επίσης ένα ιδανικό δώρο για ένα παιδί, γενέθλια, Χριστούγεννα ή απλά για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να δώσει το εσωτερικό σας λίγο μοναδικό και πρωτότυπο αέρα.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.