σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

έθιμο τηλέφωνο θήκη με τη φωτογραφία σας


Εξατομικεύστε θήκη του τηλεφώνου σας με τη φωτογραφία και το μήνυμα σας. Ένα πρωτότυπο δώρο που ταιριάζει σε όλα τα κινητά τηλέφωνα και smartphones
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Τηλέφωνο & Tablet Προσαρμοσμένη υπόθεση» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Εξατομικευμένη τηλέφωνο θήκη για κάθε περίσταση

Σήμερα, τα κινητά μας, μας ακολουθεί παντού. Παρέχουν εξατομικευμένες κάλυμμα του τηλεφώνου είναι ένα πρωτότυπο δώρο που σηματοδοτεί τα πνεύματα. Εύκολο να δημιουργηθούν, αρκετά ακριβώς για να είστε δημιουργικοί να ολοκληρώσει την παραγγελία σας μέσα σε λίγα λεπτά!

Υπάρχουν καλύπτει όλες τις μορφές για να δώσει τα δώρα για όλες τις περιστάσεις. Το smartphone σε κάθε τσέπη. Η σύνδεση είναι άμεση. Γιατί λοιπόν να μην προσθέσετε μια εικόνα στο τηλέφωνό σας, επιλέγοντας ένα εξατομικευμένο δώρο; Αυτό το κάλυμμα μπορεί να κλείσει με ένα λευκό ή μαύρη δαντέλα που θα επιλέξετε ανάλογα με την εικόνα. Αν τα μαύρα είναι παρούσα στην εικόνα, επιλέξτε το σκοτάδι! Αλλά το τζιν μοντέλο και όμορφες δημιουργίες. Η συμβουλή μας: να επιλέξουν μια φωτογραφία με αποχρώσεις του μπλε ή αλλιώς παίξει αντιθέσεις με το πορτοκαλί κυριαρχεί στην εικόνα σας! νέα αξεσουάρ σας θα μίμηση και ζηλιάρης!

Προστατέψτε το smartphone σας, ενώ τη διακόσμηση με γούστο με εξατομικευμένες θήκη για κινητό

Προσφέρουμε ένα πολύ ευρύ φάσμα των περιπτώσεων και κοχύλια για τα πιο δημοφιλή μοντέλα smartphone. Ωστόσο, εάν το μοντέλο σας δεν είναι διαθέσιμη, ώστε να επιλέξουν ένα από αυτά τα εξαρτήματα που παρουσιάζουν τυπικά μεγέθη και μπορεί να χωρέσει όλα τα μοντέλα laptop.

Η τέχνη της φωτογραφίας είναι όλο και εκτίμησα. Σίγουρα έχετε κάποια όμορφα πλάνα σε αξία. Μπορούμε να τυπώσουμε την κάλυψή σας με την εικόνα της επιλογής σας. Αυτό μπορεί να είναι μια εικόνα σας με το πρόσωπο που θέλετε να προσφέρετε αυτό το εξάρτημα. Αλλά μπορεί επίσης να απεικονίζουν ένα πάθος του προσώπου που πρόκειται να κάνει ένα θαυμάσιο δώρο: μια εικόνα του ζώου, γάτα ή σκύλο, για παράδειγμα, μια φωτογραφία σπορ ή το αγαπημένο δραστηριότητα, ένα πιάτο, ένα γκουρμέ σπεσιαλιτέ ή σύμβολο που αντιπροσωπεύουν το άτομο. Εξατομικευμένη τσέπη τηλεφώνου αποδείξει ότι σκοπεύετε για το άτομο, επειδή ξέρετε τα γούστα του. Η εικόνα και το αντικείμενο φωτογραφικό εξατομίκευση είναι μια όμορφη καλλιτεχνική ιδέα!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.