σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

κατόχου της κάρτας εξατομικευμένη τράπεζα επίσκεψη του δανείου με τη φωτογραφία ή το λογότυπο


Ανακαλύψτε επαγγελματικές κάρτες ή το έθιμο πόρτες μας πίστωσης με φωτογραφία ή το λογότυπο της εταιρείας να τραβήξει την προσοχή στην εργασία.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
22,90 €
- 42 ψηφοφορίες
2 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το γραφείο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Πόρτα Προσαρμοσμένη Χάρτης για κάθε περίσταση

Η επαγγελματική κάρτα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ, ένα κλασικό του εργατικού δυναμικού και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Είτε είστε ένας εργολάβος, εμπορική ή επαγγελματική, είναι πάντα συνιστάται να αφήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στις επαφές σας να θύμισε ένα απόσπασμα, μια παρακολούθηση των παραγγελιών ή απλά για να καθορίσει ένα νέο ραντεβού.

Για να έχετε επαγγελματικές κάρτες μαζί σας ανά πάσα στιγμή, και να τα διανείμουν στους πελάτες και τις προοπτικές σας, σκεφτείτε ολίσθηση στην τσέπη σας ή στην τσάντα εξατομικευμένη κατόχου της κάρτας. Χάλυβα, θα προστατεύσει τις πτυχώσεις και δάκρυα για να δώσει μια άψογη εικόνα της εταιρείας σας.

Δημιουργήστε έναν κάτοχο έθιμο κάρτα για την εικόνα σας ή την εταιρεία σας για να εκπλήξει τους πελάτες σας ή να προσφέρουν μια πρωτότυπη υπόθεση δώρο

Για να ξεχωρίζουν από άλλες εταιρείες, να προσαρμόσετε τα αξεσουάρ σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας και να κάνετε καλά τη διαφορά με τον ανταγωνισμό. Ανεβάστε το λογότυπο της εταιρείας σας, μια εικόνα, ένα σύνθημα ή ίσως τελευταία διαφημιστική καμπάνια σας, συνθέτουν μια μοναδική περίπτωση που θα σηματοδοτήσει το μυαλό του κοινού σας κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης ή επιχειρηματικό συνέδριο. Θα βρείτε σε απευθείας σύνδεση βοηθός διαφορετική γραμματοσειρά και καλλιτεχνικά φίλτρα μας, αν θέλετε να ποικίλουν προσαρμογής σας.

Ο κάτοχος της κάρτας προσφέρεται σε όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας σας, οι συναλλαγές ως τεχνικοί. Θυμηθείτε, επίσης, να τα παραγγείλετε από την ίδρυση της επιχείρησής σας για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση σας ένα αξιόλογο είτε ως εταιρικό δώρο να εκπλήξει τους πελάτες σας. Ο κάτοχος προσωπική κάρτα είναι επίσης ένα πρωτότυπο τρόπο για να σας κρατήσει πάντα στις κάρτες πίστης, πιστώσεις ή κουπόνια σας. Αυτό είναι ένα χρήσιμο δώρο που θα σας συνοδεύουν για πολλά χρόνια και το οποίο θα σας δώσει ένα σύγχρονο και πρωτότυπο.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.