σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Τσιγάρο πόρτα περίπτωση και Custom εκτυπώνονται με τη φωτογραφία σας


Κρατήστε τα τσιγάρα σας σε ένα κάτοχο τσιγάρο εξατομικευμένη με την εκτύπωση φωτογραφιών ή χαρακτικής.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
12,90 €
- 104 ψηφοφορίες
30 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη Αξεσουάρ & αναπτήρα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Τσιγάρο Προσαρμοσμένη Πόρτα για κάθε περίσταση

Κάντε ένα εξατομικευμένο δώρο σε κάποιον που καπνίζει φαίνεται a priori πιο εύκολο από ό, τι ένα μη-καπνιστή. Ο λόγος οφείλεται κυρίως στον μεγαλύτερο αριθμό των δυνατοτήτων που υπάρχουν στο συγκεκριμένο με όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για το κάπνισμα? ελαφρύτερο, πιθανώς με εργαλείο καθαρισμού σωλήνων και πρόσφατα όλα τα σύνεργα του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι μερικά παραδείγματα δώρο κάπνισμα χρήσιμο σε ένα άτομο που καπνίζει. Για να είναι ακόμα πιο πρωτότυπο, Gravissimo σας προσφέρουμε μια προσαρμοσμένη πύλη τσιγάρα σειρά το πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Επιλέξτε ένα εξατομικευμένο ταμπακιέρα για ένα πρωτότυπο δώρο για τους φίλους του καπνίσματος σας

Μόλις έχετε περιοδεύσει η πιο κοινή παρόν απευθύνεται σε πρόσωπα αγαπητή για να σηματοδοτήσει τα γενέθλια, στο ημερολόγιο αργίες όπως τα Χριστούγεννα ή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα πρέπει σύντομα βοήθεια για να βρουν νέες δημιουργικές ιδέες . Αν το άτομο είναι για αυτό είναι καπνιστή, το φάσμα δυνατοτήτων διευρύνεται δραματικά. Ειδικά σε μια εποχή που η ενίσχυση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση του καπνίσματος απαιτεί από τους κατασκευαστές να θέτουν σε κάθε εικόνες πακέτο που αποθαρρύνουν τους καπνιστές καπνίζουν για την προστασία της υγείας τους.

Παρακάτω είναι μια σειρά από εξατομικευμένες τσιγάρα πόρτα για να προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας. Η καλύτερη φωτογραφία σας με την οποία θα είναι ακριβό προορίζω αυτό το στοιχείο ή μια συγκέντρωση διακοπών φωτογραφία θα είναι απολύτως κατάλληλο. Γιατί να μην εκτυπώσετε ή να χαράξει το όνομα του αγαπημένου προσώπου παραπάνω φωτογραφία; Αυτή η κομψή θήκη θα επιτρέπει στους φίλους σας να μεταφέρουν τα τσιγάρα τους εύκολα. Έτσι, για να μην διστάσετε να προσφέρει αυτό το πρωτότυπο και ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη σε αυτούς τους καιρούς, ένα μοναδικό και πρωτότυπο δώρο που θα φέρει μια πραγματική συν στην καθημερινή ζωή του ατόμου ...

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.