σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Κλειδί της πόρτας εξατομικευμένες φωτογραφία τυπωμένο ή χαραγμένο με ένα κείμενο


Ανακαλύψτε μεγάλη ποικιλία των μοντέλων μας και απολαύστε ποικίλη γκάμα σχημάτων (στρογγυλά, οβάλ, τετράγωνο ή καρδιά) και τα υλικά για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη μπρελόκ είναι απολύτως μοναδική και αυτό που σας αρέσει.

εξατομικευμένη Μπρελόκ : δημοφιλής

7,90 €
6,72 €
- 31 ψηφοφορίες
67 σχόλια
6,90 €
- 50 ψηφοφορίες
12 σχόλια
8,90 €
- 69 ψηφοφορίες
20 σχόλια
9,90 €
- 54 ψηφοφορίες
12 σχόλια
9,90 €
- 71 ψηφοφορίες
9 σχόλια
9,90 €
- 59 ψηφοφορίες
6 σχόλια
12,90 €
- 19 ψηφοφορίες
3 σχόλια
11,90 €
- 28 ψηφοφορίες
8 σχόλια
11,90 €
10,71 €
- 30 ψηφοφορίες
6 σχόλια
11,90 €
- 19 ψηφοφορίες
2 σχόλια
11,90 €
- 26 ψηφοφορίες
5 σχόλια
11,90 €
- 29 ψηφοφορίες
3 σχόλια
10,90 €
1 ψηφοφορίες
10,90 €
10,36 €
2 ψηφοφορίες

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη Κοσμήματα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

έθιμο μπρελόκ: η επιλογή της πρωτοτυπίας

Και αν επιλέξετε να κρεμάσει τα κλειδιά του σπιτιού σας ή του αυτοκινήτου σας με μια προσαρμοσμένη μπρελόκ που μοιάζει με εσάς, με ή φωτογραφία της επιλογής σας έργο τέχνης; Εδώ είναι μια ιδέα για δώρο για να προσφέρει όλη την οικογένεια και τους στενούς φίλους σας!

Είτε χρειάζεστε ένα μικρό δώρο για τους αγαπημένους εικόνα ή την ιδέα της καλούδια σας για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο έθιμο μπρελόκ είναι η ιδέα που χρειάζεστε! Ιδανική λύση για μικρούς προϋπολογισμούς και κλίτος επ 'άπειρον, που είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες και είναι πάντα διασκεδαστικό.

Δημιουργήστε τη δική σας προσαρμοσμένη μπρελόκ εύκολα απαθανατίζοντας δυνατότεροι αναμνήσεις σας. Απολαύστε μια κατασκευή και την εκτύπωση στα γαλλικά εργαστήρια μας: Κατασκευάζεται στη Γαλλία εγγυάται υψηλή αντιδραστικότητα, άψογη ποιότητα και την ασφάλεια για την αυτοπεποίθηση σειρά.

Πώς να προσαρμόσετε το μπρελόκ σας;

Για να αναγνωρίζουν τα κλειδιά σας εύκολα και σας διακρίνει από τους άλλους, να επιλέξουν από μεγάλη ποικιλία μας πλήρως παραμετροποιήσιμο σχήμα πρότυπα και το υλικό που σας ταιριάζει καλύτερα. Στη συνέχεια, ανεβάστε καλύτερη φωτογραφία ή εικόνα σας και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγείται από on-line οδηγό μας. Για ακόμα μεγαλύτερη πρωτοτυπία, προσθέστε την εικόνα σας ένα καλλιτεχνικό φίλτρο μεταξύ εκείνων που προσφέρουμε και να του δώσετε ένα μοναδικό στυλ: το στυλ σας! Τέλος για την προσαρμογή μπρελόκ σας με την προσθήκη κειμένου σε αυτό, ένα μήνυμα ή ένα όνομα με τη γραμματοσειρά και το χρώμα της επιλογής σας. Για ένα τέλειο αποτέλεσμα, ορισμένα μοντέλα είναι προσαρμόσιμη και στις δύο πλευρές, πράγμα που αφήνει περισσότερο χώρο για δημιουργικότητα!

Πολλές μορφές και τα υλικά για την περαιτέρω προσαρμογή

Δέρμα, μέταλλο ή ακόμα και γεμιστά, το έθιμο μπρελόκ είναι κατάλληλο τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες, και δύο ενήλικες και παιδιά. Για τους μαθητές που επιστρέφουν και μόνο, μπρελόκ χνούδια θα είναι τόσο καθησυχαστική και διασκέδαση. Αυτές οι μικρές προσαρμοσμένη ταριχευμένα ζώα, είναι σύμφωνη με EN71 (ευρωπαϊκό πρότυπο ασφάλειας για τα παιδιά) είναι διαθέσιμα σε ένα πλήθος από ζώα των οποίων η φανέλα είναι προσαρμόσιμη με ένα μήνυμα, εικόνα ή ακόμα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ενημερωθείτε όταν της απώλειας του δακτυλίου.

Κλασικό ή πιο ασυνήθιστο, το έθιμο αυτό το αντικείμενο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις. Έξτρα την εικόνα της μάρκας σας σε προσιτές τιμές, που μπορεί να προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό από τις προοπτικές και τους πελάτες.

Πιέστε προσαρμογή μέγιστη μείωση της φωτογραφίας ή / και το κείμενο που επιλέγονται κατά περίπτωση για το iPhone, διακοσμητικό ρολόι, ένα μαξιλάρι, μια κούπα, έναν αναπτήρα ή ακόμα και κοσμήματα. Για καλή ζωή, δεν θα διστάσουμε να διευρύνει την γκάμα της και προσπαθεί εξατομικευμένο ανοιχτήρι μπουκαλιών: τι λάμπει το βράδυ, όταν ανοίγετε ένα μπουκάλι!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.