σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Βελούδινα Μπρελόκ Εξατομικευμένη με την εικόνα σας στο πουκάμισο


Τέλος, οι αρχικές προσαρμόσιμη μπρελόκ με μια φωτογραφία των φίλων σας. Τυπώθηκε στο πουκάμισο του γεμιστές, εδώ είναι ένα μοναδικό δώρο για τον κόσμο.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «εξατομικευμένη Μπρελόκ» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Βελούδινα Μπρελόκ Εξατομικευμένη για κάθε περίσταση

Για τα παιδιά και για μεγαλύτερα, προσαρμοσμένη βελούδινα μπρελόκ θα σας ανακουφίσει. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα μοναδικό και πρωτότυπο δώρο φωτογραφία για να ευχαριστήσουν τους αγαπημένους σας. Μπορείτε να πάρετε αυτό το κλειδί της πόρτας αρκουδάκι μαζί σας οπουδήποτε. Σκαρφαλωμένο στην κλειδιά του αυτοκινήτου σας, δεν θα περάσει απαρατήρητη! Επιπλέον, πρέπει να παραδεχτούμε, έχουμε συχνά χάνουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου μας ή δεν μπορούμε να τα βρούμε στο (μεγάλο) τσάντα του! Αυτό βελούδινα θα είναι πολύ χρήσιμο για να βρείτε τα κλειδιά σας με μια ματιά.

Ένα πρωτότυπο εξατομικευμένες μπρελόκ με μια εικόνα για το βελούδινα πουκάμισο

Κάθε προϊόν έχει ένα άσπρο πουκάμισο στο οποίο μπορείτε να απελευθερώσουν τη φαντασία σας. Μπορείτε να βάλετε ένα μήνυμα για τη σύζυγό σας ή μια εικόνα από τη μαμά σου και τον μπαμπά σου! Το πουκάμισο θα πρέπει να προσαρμοστεί μέσω της τεχνικής εξάχνωσης που θα επιτύχει μια ακριβή αναπαραγωγή στην αρχική σας εικόνα. Η ομάδα μας θα λάβει μεγάλη προσοχή από τα δώρα σας και θα λάβετε μέσα σε λίγες μέρες!

Μπρελόκ μας συμμορφώνονται με EN71 (ευρωπαϊκό πρότυπο ασφάλειας για τα παιδιά). Κάνουμε διαθέσιμο ένα ευρύ φάσμα των ζώων: Groundhog, μαϊμού, ελέφαντα, panda, βάτραχος, ... Idéail να ευχαριστήσουν ένα παιδί, θα είναι περήφανοι να έχουμε το δικό του σύνολο των κλειδιών στην εικόνα του, με εξατομικευμένες φωτογραφία της επιλογής του και το μικρό του όνομα, για παράδειγμα!

Δώστε τους φίλους σας μια εξατομικευμένη βελούδινα μπρελόκ με ένα όμορφο μήνυμα της αγάπης

Θέλετε να αφήσετε τα μηνύματα της αγάπης για τον άνθρωπο σου; Με Gravissimo σας προσφέρει ένα μοναδικό δώρο που είναι για γενέθλια, για την Ημέρα των Χριστουγέννων ή του Πατέρα. Μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη ιδέα για δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή Ημέρα της Μητέρας με ένα μήνυμα που δείχνει την αγάπη σας μαζί με μια οικογενειακή φωτογραφία! Προσαρμοσμένη βελούδινα μπρελόκ είναι μια ιδέα του φθηνού δώρο για όλη την οικογένεια, ώστε να μην διστάσετε!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.