σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Porte εγγράφων και Ομιλητής Shirt έθιμο φωτογραφία


Προσφέρετε ένα έγγραφο πόρτα εξατομικευμένη με δική σας φωτογραφία ή το λογότυπο. Ένα πρωτότυπο δώρο για το γραφείο.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
27,90 €
- 95 ψηφοφορίες
7 σχόλια
26,90 €
- 17 ψηφοφορίες
2 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το γραφείο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη Έγγραφο πόρτα για κάθε περίσταση

Η βαλίτσα της σύγχρονης εποχής πρέπει να είναι προσαρμόσιμη αντικείμενο και το σχεδιασμό, δεδομένου ότι έχει γίνει το απαραίτητο εργαλείο του μοντέλου εργαζομένου. Δέρμα, πλαστικό ή ύφασμα, σε Gravissimo, το άρθρο αυτό είναι ιδιαίτερα ένα μεγάλο παράδειγμα της δημιουργικότητας για ένα δώρο γραφείο ή ένα εξατομικευμένο δώρο για την οποία έχει δεσμευτεί ένα.

Έχουμε όλα τα αντικείμενα που την καρδιά μας για να μας πάρει, επειδή προσφέρθηκαν σε ειδικές περιπτώσεις: α γενέθλια, Ημέρα της Μητέρας ή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ... Η εξατομικευμένη έγγραφο είναι στην πραγματικότητα το είδος της «ουσιώδες στοιχείο που χρειάζεστε για το γραφείο σας, να συνδυάσουν τη δουλειά με την ευχαρίστηση. Πρώτον, η τιμή είναι προσιτή και, δεύτερον, ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε απευθείας σύνδεση, σύμφωνα με τα γούστα και τις επιθυμίες του καθενός. Με online helpdesk μας, να ανακαλύψουν μοναδικά κομμάτια, αυθεντικά αντικείμενα και διακρίνονται. Για να συνειδητοποιήσουμε εξατομικευμένο δώρο σας, μόλις μερικά κλικ για να πάρετε τις εικόνες σύμφωνα με τις οδηγίες και τα στοιχεία που είναι στη διάθεσή σας.

Δώστε ένα σημαντικό δώρο με ένα εξατομικευμένο πόρτα έγγραφο με τις φωτογραφίες και το κείμενό σας

Η εξατομικευμένη έγγραφο είναι, επίσης, έχει το πλεονέκτημα να αναμιγνύονται τώρα. Οι γυναίκες γενικά κολακευμένος να λάβετε αυτήν την ποιότητα, ειδικά όταν είναι τάξη και την τάση. Είναι στην ευχάριστη θέση να βρείτε μέσα από ένα καθημερινό αντικείμενο, οικείες εικόνες που τους θυμίζουν τις διακοπές, το αγαπημένο ... Οι άνδρες βρείτε αυτό το λειτουργικό αντικείμενο και δεν θα διστάσει να δείξει τα πάθη τους. Είναι εκεί, το πνεύμα αυτού του αντικειμένου πρακτικής και πρωτότυπο! Αυτό είναι ένα κομψό τρόπο για να αποκαλύψει την προσωπικότητά του, του αρέσει και είναι ιδιαίτερα μεγάλη παρόντες για να ευχαριστήσουν και να διασκεδάσουν κάνοντας τις δικές δημιουργίες της σε απευθείας σύνδεση.

Εκτός από φωτογραφίες, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο και σύμβολα στον χαρτοφύλακά του. Στο Gravissimo, παραμετροποίηση των προϊόντων είναι δωρεάν και είναι το ίδιο για την παράδοση από 49 ευρώ αγορών.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.