σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Όνομα πόρτα ή εξατομικευμένο με το όνομα & το γραφείο εικόνα τραπέζι


Ανακαλύψτε τις πόρτες προσαρμόσιμη το όνομά μας με μια φωτογραφία και ένα όνομα ή το όνομα. Μια ιδέα για δώρο για το γραφείο.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το γραφείο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Πόρτα Προσαρμοσμένο όνομα για κάθε περίσταση

Η πινακίδα είναι ένα απαραίτητο δώρο από ένα εταιρικό γραφείο, φοιτητής, αλλά και ένας πίνακας κατάρτισης συνάντηση ή γραφείο. Επιτρέπει να γρήγορα και αξιόπιστα τον εντοπισμό του καλούντος ή το ηχείο. Εξατομικευμένη ετικέτες ονομάτων είναι επίσης πολύ πρακτική με μικρές πολλαπλών λειτουργιών θέσεις τους.

Στερεό χρώμα μαόνι, όνομα ετικέτας είναι τόσο κλασικό και chic. Διαθέτει αφαιρούμενη pesonnalisable πλάκα αλουμινίου γλιστράει εύκολα στη θέση του. Σε ένα γραφείο ή ένα τραπέζι εκπαίδευσης, θα είστε σε θέση να καταχωρήσετε ένα όνομα, ένα όνομα, τη λειτουργία και το όνομα της εταιρείας. Αυτό θα καταστήσει ευκολότερο να ξέρετε ποιος απευθύνεται σε όλους. Σε μια παράσταση ή ένα συνέδριο, μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό σας, φωτογραφίες, σλόγκαν, ή καλύτερα, το όνομα του γεγονότος που θα συμμετέχουν και του έτους συγκομιδής της και να δημιουργήσει ένα.

Για ένα πρωτότυπο εταιρικό δώρο, να επιλέξετε μια ετικέτα προσαρμοσμένο όνομα

Έχουμε επιλέξει αυτό το προϊόν, λόγω της άψογο φινίρισμα και τα μικρά πολύ χρήσιμο της στην καθημερινή gadgets. Τσόχες τοποθετείται στο κάτω μέρος σας επιτρέπουν να μετακινήσετε το αντικείμενο χωρίς να το ξύσιμο το γραφείο σας. Μια εγκοπή έχει σχεδιαστεί για να στεγάσει τις επαγγελματικές σας κάρτες, δύο για στυλό. Αυτό θα κρατήσει στο χέρι τα μικρά πράγματα που πάντα αναζητούν.

Εξατομικευμένες ετικέτες ονομάτων προσφέρουν επίσης πολύ για μια προαγωγή, μια καταχώρηση στο εργατικό δυναμικό ή το πανεπιστήμιο, και γιατί δεν θυμάμαι για τη συνταξιοδότηση. Αυτό είναι ένα εξατομικευμένο δώρο που είναι τόσο πρακτικό και πρωτότυπο για τα γενέθλια, τα Χριστούγεννα ή απλά για διασκέδαση.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.