σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένη τσάντα πόρτα και κρεμάστε τσάντα σας Φωτογραφία


Κρεμάστε την τσάντα σας οπουδήποτε, με πτυσσόμενες πόρτες μας προσαρμοσμένη με μια εικόνα. Ένα πρωτότυπο κόσμημα πραγματικά φθηνό για ένα μοναδικό δώρο.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
12,90 €
- 59 ψηφοφορίες
7 σχόλια
12,90 €
- 91 ψηφοφορίες
20 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη τσάντα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Πόρτα Προσαρμοσμένη τσάντα για κάθε περίσταση

Ποτέ δεν ξέρεις από πού να βάλει την τσάντα σας όταν πηγαίνετε έξω; Δεν σας αρέσει να τσιμπήσετε μεταξύ των ποδιών σας στο έδαφος ή το βρίσκετε δυσκίνητη στο κάθισμα δίπλα σε σας; Σκεφτείτε μια πόρτα εξατομικευμένη τσάντα, ένα πρακτικό αξεσουάρ μόδας και κομψό που προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και το στυλ σας για ακόμα πιο πρωτοτυπία. Να προσφέρουμε μια γυναίκα ως γενέθλια ή τα Χριστούγεννα.

Ο κάτοχος τσάντα είναι ένα αξεσουάρ μόδας και η τάση που σύντομα θα γίνει απαραίτητο τη στιγμή που θα το δοκιμάσετε! Πρώτον, δεν λαμβάνει χώρα. Αυτό το πτυσσόμενο πόρτα τσάντα κυλά επάνω σε ένα πολύ ωραίο τρόπο γύρω από το μετάλλιο, και λαμβάνοντας σε μια τσέπη για να πάρει οπουδήποτε. Είναι πολύ σταθερή, χάλυβα, μαγνητισμένο, θα υποστηρίξει μια τσάντα γυναίκας μέχρι 6kgs και τις διάφορες μορφές του είναι πολύ θηλυκό. γάντζο του και σας επιτρέπουν να αναστείλει ή να κρεμάσετε προσαρμοσμένη τσάντα σας πάρα πολύ, σε ένα τραπέζι και να αποφευχθεί το λέρωμα του περί το έδαφος!

Κάντε την αρχική τσάντα σας χρησιμοποιώντας μια πόρτα προσαρμοσμένη τσάντα

Προσαρμόζεται σε όλα τα στυλ, μοντέρνο ή κλασικό, girly ή κομψό, σας δίνουν την τσάντα σας κολλάει το βλέμμα που θέλετε μέσω της εξατομίκευσης. Επιλέξτε το μοτίβο, εικονογράφηση, φωτογραφία που προτιμάτε ή το λογότυπο της εταιρείας σας σε ένα μάρκετινγκ και προώθησης εργαλείο της επιλογής και εάν αισθάνεστε την ψυχή ενός (ε) την τέχνη, ισχύει η ένα από τα φίλτρα μας διαθέσιμες στο διαδίκτυο διαμορφωτή μας.

Αυτό το μικρό δώρο είναι ιδανικό για μικρούς προϋπολογισμούς ή για να μαρκάρετε τα πνεύματα με λίγη προσοχή να προσαρμόσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σειρά από μικρά δερμάτινα είδη Παραγγελία επίσης εξατομικευμένη τσάντα, ένα πορτοφόλι ή μια τσάντα ή για ψώνια τσάντα διαφημιστικά φωτογραφία.

Προσφέρετε ένα μάτι πρωτότυπο τσάντα με μια εικόνα

εξατομίκευσης σας θα γίνει από το χρώμα εξάχνωση, μια διαδικασία που διαπερνά το μελάνι στο υλικό εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χρόνο και ακριβή αναπαραγωγή χρώματος, της αντίθεσης και του φωτισμού.

Ένα φτηνό δώρο να προσφέρει σε διαφορετικές εκδόσεις για να πάει με κάθε μία από τσάντες σας, ή να προσφέρει στη γυναίκα που αγαπάς ένα δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή γενέθλια. Η πόρτα έθιμο τσάντα για τον εαυτό του είναι ένα μοναδικό και πρωτότυπο αξεσουάρ που θα γίνει γρήγορα απαραίτητη. Δείτε τη γκάμα των δώρων και βρείτε μεταξύ εξατομικευμένα δώρα μας, αυτό που θα πετάξει με τη μαμά σας ή η σύζυγός σας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.