σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Πορτοφόλια & Προσαρμοσμένη νόμισμα με την εικόνα σας + κείμενο


Εξατομικεύστε χαρτοφυλάκιά μας με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα. Μονόκλινα, δίκλινα, faux μάγειρας ή το πορτοφόλι ...
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
15,90 €
- 2 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
14,90 €
- 27 ψηφοφορίες
9 σχόλια
12,90 €
- 106 ψηφοφορίες
51 σχόλια
27,90 €
- 143 ψηφοφορίες
28 σχόλια
25,90 €
- 171 ψηφοφορίες
29 σχόλια
20,90 €
- 59 ψηφοφορίες
9 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Ρουχισμός & Προσαρμοσμένη ρούχα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη χαρτοφυλακίου για κάθε περίσταση

Αν είστε νοσταλγία για εκείνα τα παλαιά χαρτοφυλάκια της δεκαετίας του 70, όταν θα μπορούσατε να μεταφέρετε μια φωτογραφία πίσω από το πλαστικό κάλυμμα, μπορείτε να είστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε ένα εξατομικευμένο χαρτοφυλάκιο με μια φωτογραφία! Μια μεγάλη ιδέα για δώρο! Μικρά δερμάτινα είδη είναι χρήσιμη, καθώς και για έναν άνθρωπο από ό, τι για μια γυναίκα και ως εκ τούτου, ένα εξατομικευμένο δώρο ως πρωτότυπο και πρακτικό. διαφορετικά μοντέλα μας σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε μια κάρτα ταυτότητας και της πιστωτικής κάρτας, και τα κέρματα σας στις υποδοχές με φερμουάρ. Το μεγαλύτερο μοντέλο μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει πόρτα καρνέ εκτός από χάρτη πόρτα, πολύ ιδανικό για μια τάση γυναίκα δώρο!

Κάντε μοναδικό χαρτοφυλάκιο σας, προσαρμόζοντάς την με μια προσωπική φωτογραφία

Έτσι, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας έγγραφα, τραπεζικές κάρτες και εισιτήρια μέσων μεταφοράς, αλλά και τα μέρη σας και πρωτότυπο τρόπο τα εισιτήρια, έχουμε επιλέξει ένα χαρτοφυλάκιο των επιλογών για τους άνδρες και μικρή τσάντα ή το πορτοφόλι για να προσαρμόσετε, που σε ποιότητα υλικών και βιώσιμη σε βάθος χρόνου, διάφορα ορθογώνια, τετράγωνα, στρογγυλά ή την καρδιά και διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

Μπορείτε τώρα να ανεβάσετε τις καλύτερες αναμνήσεις των φωτογραφιών σας, ένα πορτρέτο ενός αγαπημένου προσώπου, σας τετράποδο ή το κλισέ της ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή σας, το γάμο, τα ταξίδια ... Αφήστε τη φαντασία σας και να δημιουργήσετε το αντικειμένου από δέρμα άνδρα ή τη γυναίκα των επιθυμιών σας. Για την προστιθέμενη επίδραση, παίζουν με καλλιτεχνικά φίλτρα προσφέρονται από online configurator μας και να προσθέσετε ένα προσωπικό μήνυμα ή ένα όνομα για να κάνει δερμάτινο πορτοφόλι ή ύφασμα σας ένα εξατομικευμένο δώρο πιο πρωτότυπο.

Για τη μαμά σας, να παραγγείλετε μια τσάντα ώμου τζιν ταιριάζει με το χαρτοφυλάκιο και γυναίκα με τζιν! διαφορετικά μοντέλα μας τσάντες, πορτοφόλι, σακίδιο ή τσάντα για ψώνια tote θα σας βοηθήσει να παρέχει μια σειρά από πλήρως προσαρμοσμένη τσάντες φωτογραφία. Μια ωραία πινελιά για την Ημέρα της Μητέρας ή γενέθλια.

Προσφέρουν εξατομικευμένες πορτοφόλι ή το πορτοφόλι για την εικόνα των Χριστουγέννων

Εμείς αναπαράγουν πανομοιότυπα προσαρμογής σας, το χρώμα τεχνική εξάχνωσης μας θα αναδείξει τις αντιθέσεις, φώτα και χρωστικές ενσωματωμένα στο υλικό θα εξασφαλίσει μια τέλεια εφαρμογή στο χρόνο.

Ένα δώρο για το παιδί, άνδρα ή γυναίκα πολύ πρωτότυπο και πολύ ελκυστική τιμή, ιδανικό για γενέθλια, Ημέρα ή ο πατέρας, ένα χριστουγεννιάτικο Μητέρας ... Προσαρμόσιμα Portfolio είναι ένα δώρο φωτογραφία που θα σας ακολουθούν παντού και να σας υπενθυμίσω σας καλύτερες στιγμές κάθε φορά που θα το αφήσετε στο πορτοφόλι σας. Μη διστάσετε να δημιουργήσει μια συλλογή από αντικείμενα πρωτότυπες φωτογραφίες διοικητής εξατομικευμένες επίσης τσάντα, μια εικόνα τραπέζι ή ένα custom t-shirt, ένα κλειδί εικόνα αλυσίδα ή μια εξατομικευμένη κούπα.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.