σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Νέα Προσαρμοσμένη δώρα, τυπωμένο ή χαραγμένο με τη φωτογραφία σας

Όλα νέο σπίτι Gravissimo!

Κάθε εβδομάδα, προσπαθούμε να προσθέσετε νέα εξατομικευμένα δώρα. Πρόσφατες περιπτώσεις για smartphones, νέα προστατευτική θήκη για iPad ή εντελώς νέες κατηγορίες προϊόντων, αναζητούμε συνεχώς να καινοτομούν και να προσφέρουν ό, τι καλύτερο στην εξατομικευμένη αγορά δώρων. Ενημερώνεται συχνά, το στοιχείο αυτό περιλαμβάνει τα αυθεντικά προϊόντα της να είναι σίγουρος για να ευχαριστήσουν όλη την οικογένεια και τους φίλους σας. Είτε θέλετε να δώσετε ένα δώρο για τα Χριστούγεννα, γενέθλια ή εγκαίνια σπιτιού, θα βρείτε την ιδέα που θα ενθουσιάσει την οικογένειά σας, είτε πρόκειται για έναν άνδρα, μια γυναίκα, ένα παιδί ή ένα μωρό.

Με οδηγό την προσαρμογή μας, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας παρόν, η οποία θα πραγματοποιηθεί προσαρμοστεί με τις δικές σας φωτογραφίες και κείμενο. Διασκεδαστικό να κάνει και φανταστείτε ένα προϊόν που θα είναι μοναδικό!

Νέα εξατομικευμένη δώρα κάθε εβδομάδα!

Ένα μενταγιόν χαραγμένο ή προσαρμοσμένη ποδιά κουζίνας, εδώ είναι τα δώρα που θα ευχαριστήσουν τη μαμά σας για την Ημέρα της Μητέρας. Όσο για τον μπαμπά σας, θα είστε περήφανοι να φορέσει το μαχαίρι του χαραγμένο ή εξατομικευμένη αναπτήρα Zippo με τη φωτογραφία του αυτοκινήτου του! Και για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να προσφέρετε ένα ρομαντικό δώρο φωτογραφία για την αγάπη σας με ένα βελούδινο του οποίου η φανέλα θα πρέπει να προσαρμοστεί με την πιο όμορφη εικόνα της σχέσης σας.

Επίσης, Innovate για ένα δώρο γάμου ή μια ευκαιρία για τη συνταξιοδότηση! Για να ευχαριστήσουν έναν άνδρα ή μια γυναίκα, να επιλέξετε ένα δώρο για να διαμορφώσετε με μια φωτογραφία και το μήνυμα της επιλογής σας. Προσθέστε ένα εφέ στην εικόνα σας (pop art, Kelvin, ...), ένα στρώμα σε σχήμα καρδιάς, στη συνέχεια, να αλλάξετε το μέγεθος ή διευθυντής προσανατολισμό και να δημιουργήσει μέσα σε λίγα λεπτά ένα μοναδικό και πρωτότυπο αντικείμενο!

Μοιραστείτε τις μοναδικές αναμνήσεις με τους αγαπημένους σας μέσα από όλα τα νέα εξατομικευμένα δώρα μας!

16,90 €
1 ψηφοφορίες
Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.