σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένο εύρος Στυλό με φωτογραφία για το γραφείο ή το νοσηλευτή


Γυρίστε την αξία επιφάνεια εργασίας σας με στυλό μας και τάξεις κατσαρόλα εξατομικευμένη πένες μας με μια φωτογραφία και ένα ωραίο μήνυμα.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το γραφείο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένο εύρος Στυλό για κάθε περίσταση

Αξέχαστες, μετακίνηση ή απλά χιουμοριστικό, φωτογραφίες των αγαπημένων σας προσώπων θα θυμάται καλές αναμνήσεις σας με μια σειρά εξατομικευμένες στυλό. Μπορούν να λάβουν μέρος στη διακόσμηση ενός σπιτιού ή σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο, τα αντικείμενα αυτά να χορηγούν διακριτικά σε κάθε εσωτερικό επιπλωμένα με φροντίδα και μεράκι. Σχήμα κεραμικά ή μαόνι, τα προϊόντα αυτά ενισχύεται από τις φωτογραφίες και τις εντυπώσεις που θα επιλέξετε. Τα κομμάτια μπορεί επίσης να είναι εξατομικευμένη δώρα που θα δώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η αξία αυτών των αντικειμένων που κατοικούν στην καθολικότητά τους. Είτε πρόκειται για ένα άνδρα, γυναίκα, παιδιά, παππούδες ή ως μέρος της δώρα γραφείου, αυτά τα στοιχεία είναι επωφελής για όλους και ανά πάσα στιγμή. Προσφέρουμε πολλά διαφορετικά μοντέλα για τον καθένα για να βρείτε αυτό που ταιριάζει.

Μια σειρά εξατομικευμένες στυλό θα διακοσμήσει το γραφείο σας ή το παιδί σας για μια αφή της μοναδική και πρωτότυπη διακόσμηση

κατσαρόλα μας εξατομικευμένες στυλό με μια φωτογραφία ή ένα σχέδιο προορίζεται κυρίως για τα παιδιά. Με Gravissimo, σχολικά είδη του παιδιού σας μπορεί να γίνει μοναδική, προς τέρψη των αγγελούδια σας. Η δημιουργικότητα μπορεί να εκφραστεί μόνο με ένα τέτοιο αντικείμενο. Προσθέστε το τελευταίο σχέδιο του παιδιού σας σε αυτό το στοιχείο το οποίο θα τους ενθαρρύνει μόνο για να πραγματοποιήσει πολλά νέα σχέδια.

Το κεραμικό μοντέλο τετραθέσιο είναι χρήσιμο και να αναπαραχθεί σε πολλά μέρη: στο γραφείο ή σε μια δίκαιη έπιπλα είναι ένα τέλειο δώρο που μπορείτε να δώσετε για κάθε περίσταση. Τέλος, οι τάξεις εξατομικευμένες στυλό στο σκοτάδι μαόνι τρεις έδρες, για να φιλοξενήσει το πολύ έξι μολύβια είναι προσαρμόσιμη στο μπροστινό μέρος με ένα κεραμικό πλακάκι.

Σε όλα αυτά τα αντικείμενα, η ποιότητα και η εμπειρία των Gravissimo είναι στη δουλειά. Εγγυόμαστε μια εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας που ικανοποιεί το χρώμα των φωτογραφιών σας ή το σχέδιό σας.

Για κάθε περίπτωση μια αίσθηση για κάθε μέλος της οικογένειας ένα δώρο, Χριστούγεννα, γενέθλια, το γάμο, τη γέννηση, παππούδες και γιαγιάδες, παιδιά ... Gravissimo σας στα σημαντικά γεγονότα της ζωής σας

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.