σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Σπορ τσάντα, Γυμναστήριο, Ποδόσφαιρο Προσαρμοσμένη εκτυπώνονται με τη φωτογραφία σας


Ανακαλύψτε εξατομικευμένες αθλητικές τσάντες. Φανταστείτε τους ως να πάει το παιχνίδι σπορ που μοιάζει με τυπωμένα φωτογραφία σας ή κεντημένο το μήνυμα!
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
18,90 €
- 17 ψηφοφορίες
4 σχόλια
33,90 €
- 53 ψηφοφορίες
3 σχόλια
15,90 €
- 40 ψηφοφορίες
6 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη τσάντα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Sport Προσαρμοσμένη τσάντα για κάθε περίσταση

Νωρίτερα αυτό το έτος, που αποφάσισε να κάνει περισσότερη σωματική δραστηριότητα και είστε ιδιαίτερα κίνητρα (ε). Έτσι, μπορείτε απλά εγγραφείτε στο καλύτερο club στην πόλη, έχετε αγοράσει στολή και σήμερα σας υπάρχουν πολλά περισσότερα που το σπορ τσάντα. Αλλά καμία αμφιβολία ότι είναι συνηθισμένο να διακινδυνεύσει η σύγχυση με εκείνη του (-η), άλλα στα αποδυτήρια!

Να ξεχωρίζουν, έχουμε ένα δώρο για σας, μοναδικό και άλκες, πρακτικό και κομψό. Στην γκάμα μας θα βρείτε διάφορα εξατομικευμένες αθλητικές τσάντες για όλες τις ανάγκες σας: μικρό, για γυμναστική, εξωσχολικές δραστηριότητες του παιδιού σας ή το μάθημα γιόγκα σας, μεγαλύτερο, muti τσέπες, για να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας, πετσέτα σας και τα υπάρχοντά σας ή αναπτήρα για περιστασιακές συνεδρίες εκκρεμεί το αληθινό κίνητρο. Μπορείτε ακόμη και να μεταφέρουν υγρά πισίνα της επιχείρησής σας χωρίς τον κίνδυνο μούσκεμα τα καθίσματα του αυτοκινήτου για να επιστρέψει.

Για να ολοκληρώσετε τον εξοπλισμό σας, επιλέξτε μια προσαρμοσμένη σπορ τσάντα με μια εικόνα ή με κεντημένο το κείμενο!

Μόλις επιλεγεί το μοντέλο σας, φανταστείτε προσαρμογής σας. Επιλέξτε ανάμεσα ή φωτογραφία κεντήματα, συνθέστε το μήνυμά σας για να δημιουργήσετε το δώρο σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και το στυλ σας. Μπορείτε να κεντούν το όνομά σας, μια μικρή φράση του ενθάρρυνση ή χιουμοριστικό. Να μεταρρυθμίσει την ευχαρίστηση, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων γιο κεντήματα και διαφορετικές γραμματοσειρές. Αν έχετε επιλέξει για την εξατομίκευση με μια φωτογραφία, ανεβάστε την αγαπημένη σας εικόνα, ένα πορτρέτο, ένα αναμνηστικό διακοπές, ένα τοπίο και να δημιουργήσει ένα μήνυμα. Πατήστε στο βοηθός εμπνεύσεις μας καλλιτεχνικά φίλτρα ή γράψτε δώσει περισσότερη πρωτοτυπία της σύνθεσής σας.

Αυτές οι προσαρμοσμένες αθλητικές τσάντες αποτυγχάνουν να γίνει ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τις συνεδρίες γυμναστικής σας ή το ποδήλατο, τι σας παρακινήσει ή να πυροδοτήσει την σφοδρή επιθυμία των αθλητικών τους συναδέλφους σας. Αυτά είναι δώρα γενεθλίων ή τα Χριστούγεννα να προσφέρουν (ε) φίλος (ε) ή ένας συγγενής, δωμάτια βάρος εξαρτημένος που είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε με ένα μοναδικό και πρωτότυπο τσάντα.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.