σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

τσάντα ώμου με Προσαρμοσμένο τυπωμένο ή κεντημένο Φωτογραφία


Ψάχνετε για το μοναδικό και πρωτότυπο τσάντες. Προσαρμόστε όπως σας αρέσει με τη φωτογραφία σας στον ιστό!
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη τσάντα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη τσάντα για κάθε περίσταση

Με Gravissimo μπορείτε να δημιουργήσετε τελικά μονάδα προσαρμοσμένη τσάντα σας. Για να κάνετε ένα δώρο φωτογραφία, πρωτότυπο και μοναδικό, δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό με τη χρήση οδηγού προσαρμογής μας, γρήγορη και αποτελεσματική.

Αρκετά μοντέλα τσάντα ώμου είναι διαθέσιμα: τα διαφορετικά χρώματα, σε οριζόντιο ή κατακόρυφο προσανατολισμό, έχετε μια ευρεία επιλογή για να ταιριάζει στο γούστο σας ή τους αγαπημένους σας. Μια τέλεια ιδέα για δώρο για τις γυναίκες και τους άνδρες, αλλά και για τους εφήβους, κορίτσι ή αγόρι!

Προσφέρουν μια μοναδική τσάντα έθιμο φωτογραφία

Μια Χριστούγεννα ή την Ημέρα του Πατέρα, να δώσει μια τσάντα δώρο κόκκινο ή μαύρο φωτογραφία με τη φωτογραφία των τελευταίων διακοπών σας και ένα μήνυμα ή ένα όνομα. Αυτό θα επηρεάσει σίγουρα την καρδιά! Για γενέθλια ή για την Ημέρα της Μητέρας, μπεζ τσάντα ώμου για να αποπλανήσει προσαρμόσετε σίγουρα η μαμά σας ή η σύζυγός σας. Με ένα πορτρέτο του μωρού ή τα παιδιά της και μια δήλωση της δικής τους, θα είναι στην ευχάριστη θέση να περπατήσει κάθε μέρα με αυτή τη νέα τσάντα!

Και για τους νεότερους τα κορίτσια και τα αγόρια, οι οποίοι εισέρχονται κολέγιο ή λυκείου και επιθυμούν να εγκαταλείψουν την παραδοσιακή χαρτοφύλακα ή σακίδιο εξατομικευμένες, εδώ είναι ένα νέο είδος της σύγχρονης και το πορτοφόλι που θα τους επιτρέψει να εμφανίσετε το στυλ τους με τη δημιουργία και την προσαρμογή μοναδική σήμανση, στην εικόνα τους. Έτσι, με αυτόν τον εξατομικευμένο δώρο για τη νέα σχολική χρονιά, θα γίνει (σχεδόν) στην ευχάριστη θέση να πάει στο σχολείο κάθε μέρα!

Δημιουργήστε ένα πρωτότυπο επιχειρηματικό δώρο με εξατομικευμένη τσάντα

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας τσάντα για προώθησης δώρο ή επιχειρηματικό δώρο. Πράγματι, μεταξύ των διαφημιστικών αντικειμένων που προσφέρονται από Gravissimo, εξατομικευμένη τσάντα θα σας επιτρέψει να εμφανίσετε με υπερηφάνεια το λογότυπο της εταιρείας σας σε μια τσάντα ώμου πραγματοποιούνται από τους υπαλλήλους σας. Εκείνος αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τσάντα υπολογιστή ή την τσάντα, άνδρες και γυναίκες θα εκτιμήσουν το σύγχρονο στυλ αυτού του εθίμου αντικειμένου. Μπορείτε, επίσης, μπορεί να συνοδεύει την τσάντα σας διαφήμιση ένα προσαρμοσμένο κέλυφος, ένα διαφημιστικό στυλό, μια φωτογραφική μηχανή ή ένα διαφημιστικό pad κούπα του ποντικιού για να αντιπροσωπεύουν τα χρώματα της εταιρείας σας σχετικά με τα πιο πρωτότυπα διαφημιστικά προϊόντα, όπως κάθε άλλους.

Μην περιμένετε, να επιλέξετε το στυλ τσάντα της επιλογής σας και να δώσει ελεύθερη πρόσβαση και στη φαντασία σας με την προσθήκη φωτογραφίες, σύμβολα, κείμενα για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη τσάντα, μοναδικό και πρωτότυπο! Τα εξατομικευμένα δώρα μας γίνονται στη Γαλλία στα εργαστήρια μας. Αυτό εξασφαλίζει τόσο την ποιότητα κατασκευής και την ικανότητα να παραδοθεί γρήγορα, σε χρόνο ρεκόρ (24 ώρες).

Και αν σας ενδιαφέρει στην γκάμα των εξατομικευμένων σακούλες, να ανακαλύψουν επίσης τσάντες μας, σακούλες ή τσάντα γυμναστικής που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα εταιρικό συλλογής δώρο για το θέμα της ταξιδιωτικοί σάκοι με τη διαφήμιση.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.