σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Coque Samsung Galaxy Note 8 & 10 Προσαρμοσμένη εκτυπώνονται με Φωτογραφία


Ανακαλύψτε Samsung Galaxy μας Σημείωση προσαρμόσιμη με μια εικόνα. Προσθέστε πρωτοτυπία στο τηλέφωνό σας με το σκάφος μας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα «Εξατομικευμένη Samsung υπόθεση» κατηγορία μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Samsung Galaxy Note Προσαρμοσμένη υπόθεση για κάθε περίσταση

Ανακαλύψτε το κύτος Galaxy Note εξατομικευμένες με μια φωτογραφία! Συνθέστε το μήνυμά σας, ανεβάστε την αγαπημένη σας φωτογραφία και presto! να καθοδηγείται από οδηγό προσαρμογής μας.

Ένα απλό εξάρτημα για τα προσαρμοσμένα κέλυφος σας

Δώστε μια ματιά μοντέρνα, κομψή και αίγλη στο smartphone σας προσαρμόζοντας το πίσω μέρος του κελύφους σας με την καλύτερη μνήμη του ταξιδιού σας, μια οικογενειακή φωτογραφία, τα παιδιά σας ή γιατί όχι τα κατοικίδια ζώα σας. Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης; Σκεφτείτε το λογότυπο και τα στοιχεία της εταιρείας για να γίνει μια τέλεια μέσο διαφήμισης κάνουν. τεχνική εξάχνωσης χρώματος εξατομίκευσης μας δίνει ένα αποτέλεσμα από τα πιο όμορφα αποτέλεσμα και υψηλή ποιότητα. Ο εμποτισμός χρώμα στη μάζα φέρνει ένα υψηλής αντοχής, χωρίς χρώμα ξεθωριάσει με το χρόνο, χωρίς γρέζια ...

Ένα κέλυφος έθιμο Samsung Galaxy Note για ένα μοναδικό και πρωτότυπο στυλ

Οι φλούδες που καθορίζονται στο άψε σβήσε, είναι διαθέσιμα σε 1 Galaxy Note και Galaxy Note 2 αποδέσμευσης ή Galaxy Note 3 και σε δύο χρώματα: λευκό ή μαύρο άκρες. Έχουν κατασκευαστεί σε ένα πλαστικό επιπλέον αντοχής για μέγιστη προστασία έναντι ζημιάς που μπορεί να τον κάνει να υποφέρει κάθε μέρα. Απόλυτα προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά του Galaxy Note, τακτοποιημένο και ακριβής εγκοπές του επιτρέπουν την πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά και την υποδοχή ακουστικών ανεμπόδιστα.

Το Galaxy Note είναι ένα έθιμο κοχύλι φθηνά αξεσουάρ, μοντέρνα, μοναδικά και πρωτότυπα must-have ή να προσφέρει. Ιδανικό για Gaston που θα προστατεύσει το smartphone τους με στυλ!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.