σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Samsung Galaxy Note 1 εξατομικευμένες με μια φωτογραφία


Απολαύστε ένα Samsung Galaxy Note 1 εξατομικευμένες με μια φωτογραφία. Προσθέστε πρωτοτυπία στο τηλέφωνό σας με μια προσαρμόσιμη κέλυφος.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα «Εξατομικευμένη Samsung υπόθεση» κατηγορία μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Samsung Galaxy Note Περίπτωση 1 Προσαρμοσμένη για κάθε περίσταση

Θέλετε να προσφέρει ένα Samsung Galaxy Note 1 κέλυφος προσαρμοσμένο στο smartphone σας; Προσθέστε τη φωτογραφία σας, κείμενο ή σύμβολο μέσω έξυπνο και διασκεδαστικό οδηγό προσαρμογής μας. Θα έχετε τη διασκέδαση δημιουργώντας ένα σχέδιο γάστρας στην εικόνα σας για το κινητό σας τηλέφωνο.

το κέλυφος σας θα είναι εξατομικευμένη μέσα από μια τεχνική που ονομάζεται εξάχνωση, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας απόδοση και πραγματοποιήθηκε στην ασύγκριτη χρόνο. Extra στερεά πλαστικά, προστατεύει αποτελεσματικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα το τηλέφωνό σας.

Ένα Samsung Galaxy Note 1 κέλυφος για μια εξατομικευμένη τάση στυλ

Και για όλες τις περιπτώσεις, θεωρούν προσφέροντας ένα Samsung Galaxy Note 1 κέλυφος προσαρμοσμένο στους συγγενείς σας με μια οικογενειακή φωτογραφία, διακοπές ή μια ζωντανή τη μνήμη. Θα είναι περήφανοι να φοράτε κάθε μέρα αυτό το πρωτότυπο δώρο. Για τα Χριστούγεννα, γενέθλια, αλλά για την Ημέρα της Μητέρας ή Ημέρα του Πατέρα, εδώ είναι μια ιδέα για δώρο που θα ενθουσιάσει τον παραλήπτη, επειδή έχετε δημιουργήσει προσαρμοσμένες σκέψη γι 'αυτόν και ότι (UX) αγαπά.

Μένει μόνο να κάνετε κλικ Προσαρμογή και προσθέστε τις δικές σας φωτογραφίες, γράψτε ένα μήνυμα με τη γραμματοσειρά της επιλογής σας και να επικυρώσει τη γενική εικόνα του τελικού προϊόντος. Οι ομάδες μας κάνει τα υπόλοιπα και να κάνει τη δημιουργία σας ένα μοναδικό δώρο!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.