σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Samsung Galaxy Note 2 εξατομικευμένο με τη φωτογραφία σας


Προσθέστε μια φωτογραφία από το καβούκι σας Samsung Galaxy Σημείωση 2 να προσαρμόσετε το τηλέφωνό σας με ένα μονού κύτους.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα

Άλλα δώρα «Εξατομικευμένη Samsung υπόθεση» κατηγορία μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Samsung Galaxy Note 2 Υπόθεση Προσαρμοσμένη για κάθε περίσταση

Θέλετε να προσαρμόσετε το τηλέφωνό σας; Τίποτα δεν είναι πιο εύκολο με ένα κέλυφος Samsung Galaxy Σημείωση 2 συνήθειας. Επιλέξτε τις εικόνες σας, να προσθέσετε κείμενο και, στη συνέχεια, ένα από τα σύμβολα μας σχετικά με το θέμα της αγάπης ή τη μουσική για παράδειγμα. Να προσφέρουν ως δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή για την ευχαρίστηση, την πρακτικότητα και την πρωτοτυπία να πάει με ένα κοχύλι στην εικόνα σας που θα είναι σαν κανένα άλλο ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το notebook σας από πτώσεις και χτυπήματα της καθημερινής ζωής.

Ένα κέλυφος Samsung Galaxy Note 2 για μια εξατομικευμένη τάση στυλ

Για τα Χριστούγεννα, γενέθλια, για ένα κόμμα, μια συνταξιοδότηση ή για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εκπλήξει τους φίλους και την οικογένειά σας με ένα εξατομικευμένο δώρο. Σε εξαιρετικά ανθεκτικό πλαστικό κέλυφος για το τηλέφωνό μας πολύ καιρό επιβιώσουν τα άγχη της καθημερινότητας. Προσαρμογή γίνεται με την τεχνική της εξάχνωσης χρώματος για τον εμποτισμό εικόνα σας στο θέμα. Αυτό προσφέρει μια πολύ ποιότητα που έγιναν και που πραγματοποιήθηκε στην ασύγκριτη χρόνο.

Όλοι οι ιδιοκτήτες του Samsung Galaxy Note 2 θα ενθουσιάσει μεταξύ κοχύλια ποιότητα εικόνας μας. Θα προστατεύσουν ευχαρίστως τα τηλέφωνά τους, παρέχοντας παράλληλα μια προσωπική πινελιά και ένα σχέδιο γάστρας με το Samsung Galaxy Note 2 συνήθειας. Επιλέξτε το μοντέλο της επιλογής σας και σε λίγα κλικ, κάνει μια μοναδική δημιουργία στην εικόνα σας (ή της οικογένειάς σας). Η ομάδα μας θα κάνει τα υπόλοιπα και εντός μέγιστης προθεσμίας 7 εργάσιμων ημερών, θα λάβετε την παραγγελία σας είναι έτοιμη για χρήση ή έτοιμη να προσφέρει!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.