σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Samsung Galaxy Note 4 Υπόθεση Εξατομικευμένες με τη φωτογραφία σας


Προσαρμόστε το Samsung Galaxy Note 4 σας με τις δικές σας φωτογραφίες για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και πρωτότυπο κύτους.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα «Εξατομικευμένη Samsung υπόθεση» κατηγορία μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Samsung Galaxy Note 4 Υπόθεση Προσαρμοσμένη για κάθε περίσταση

Πρόσφατα αγόρασε ένα Galaxy Note 4; Προστατέψτε το ολοκαίνουργιο smartphone σας με ένα επιπλέον ισχυρό πλαστικό περίβλημα για εσάς που συνοδεύει επίσης όσο το δυνατόν περισσότερο! Όπως και πολλοί άλλοι, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς το κινητό σας τηλέφωνο. Για να περιηγηθείτε στο Internet, να παίξετε κατά τη διάρκεια των ωρών του ταξιδιού, διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες, ελέγξτε το Facebook ή απλά να καλέσετε τους φίλους σας, μην αφήνετε ποτέ το smartphone σας!

Μεταξύ γκάμα των πρωτότυπων αντικειμένων, επιλέξτε το προσαρμοσμένο κέλυφος για το Galaxy Σημείωση 4 για σας! Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και κυρίως για να προσαρμόσετε με το δικό σας μήνυμα και αυτή θα ντύνονται το τηλέφωνό σας με την κομψότητα και την πρωτοτυπία. Με οδηγό μας, προσθέστε τις φωτογραφίες σας, να περικόψετε τους, αν είναι απαραίτητο, τοποθετήστε ένα αποτέλεσμα και να διασκεδάσουν φανταστούμε ένα ωραίο δώρο για την εικόνα σας! Το μόνο όριο στη δημιουργία σας θα είναι η φαντασία σας. Ώστε να προχωρήσει και να ξεκινήσετε αφήνοντας χώρο για την καλλιτεχνική ψυχή σας!

Φόρεμα μέχρι το Galaxy σας Σημείωση 4 με ένα προσαρμοσμένο κέλυφος για να του δώσει ένα μοναδικό στυλ και trendy!

Εδώ είναι μια εξατομικευμένη ιδέα για δώρο που θα ικανοποιήσει και τους αγαπημένους σας. Για τα γενέθλια του γιου σας, προσφέρουν ένα μαύρο μοντέλο με μια εικόνα από τους καλύτερους φίλους ή απεικόνιση αγαπημένο του σπορ του. Σύντομα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; φιλαράκο σας θα μαγευτεί από αυτό το υπέροχο δώρο που μπορείτε να σύρετε ένα μικρό σ 'αγαπώ που θα αγγίξει την καρδιά. Όσο για τη μαμά σας, μια όμορφη εικόνα από τα παιδιά της εκτυπώνονται σε ένα προσαρμοσμένο κέλυφος του δώσει ένα χαμόγελο όλη την ημέρα. Για την Ημέρα της Μητέρας ή τα Χριστούγεννα, θα καλυφθεί από αυτή την συμβολική ημερομηνία.

τώρα που ασχολούνται, προσαρμογή των αντικειμένων είναι πιο πιθανό από ποτέ. Μπορείτε επίσης, να υποκύψει και να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο κάλυμμα για Galaxy Note 4! Αυτό το τελευταίο κινητό τηλέφωνο είναι ήδη στα χέρια του όλους τους φίλους σας, άνδρας, γυναίκα, αγόρι ή κορίτσι, στη συνέχεια, κάντε ευχαρίστηση τους προσφέροντας αυτό το στοιχείο που συνδυάζει την πρακτική και αισθητική.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.