σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Samsung Galaxy Note υπόθεση 5 Εξατομικευμένη με τη φωτογραφία σας


Προσαρμόστε το κέλυφος σας σημείωμα 5 για να κάνετε το τηλέφωνό σας μοναδική. Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας σε HD. Extra στερεά γάστρα.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα «Εξατομικευμένη Samsung υπόθεση» κατηγορία μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Samsung Galaxy Note υπόθεση 5 Προσαρμοσμένη για κάθε περίσταση

Εξατομικεύστε Samsung Galaxy σας Σημείωση 5, προστατεύοντας ταυτόχρονα και διατηρώντας τα σαν καινούργια πλέον, χάρη σε ένα όμορφο κέλυφος εξατομικευμένη με τη φωτογραφία σας. Διάφορα μοντέλα είναι διαθέσιμα για να μπορείτε να βρείτε το χρώμα και το φινίρισμα σας αρέσει. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας γρήγορα μια προσαρμοσμένη περίπτωση για Samsung Galaxy Note 5!

Οι τυχεροί ιδιοκτήτες αυτού του smartphone από το εμπορικό σήμα της Samsung θα εκτιμήσουν την ποιότητα αυτών των κελυφών φωτογραφιών που μπορούν να κόβονται εύκολα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου έρχεται προστατεύουν τις γωνίες του τηλεφώνου, πίσω από την οθόνη, αλλά και σε περίπτωση πτώσης. Με την ακριβή φινίρισμα τους, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση αγωνίζεται smartphone και τα κουμπιά χωρίς να αφαιρέσετε το προστατευτικό κέλυφος.

Σε πολύ ισχυρό πλαστικό ή σιλικόνη, τα διάφορα προτεινόμενα μοντέλα μπορούν όλοι να προσαρμοστεί με μια φωτογραφία της επιλογής σας, που θα εκτυπωθεί σε high definition στο πίσω μέρος του σκάφους.

Προσφέρουν μια εξατομικευμένη κάλυψη για Samsung Galaxy Note 5!

Επιλέξτε αυτό το εξατομικευμένο δώρο για να ευχαριστήσει το φίλο σας ή ο αδελφός σας! Είτε πρόκειται για μια ειδική περίσταση, όπως γενέθλια, την ημέρα των Χριστουγέννων ή του Αγίου Βαλεντίνου, ή απλά για να τον εκπλήξει, αυτό το μικρό δώρο θα είναι πάντα μια τιμή για να πετάξει! Βολικό και φθηνή, έθιμο κοχύλι είναι η ιδέα τάση δώρο της στιγμής.

Εξατομίκευση είναι δωρεάν και μέσω του online εργαλείο μας, μπορείτε να προσθέσετε μία ή περισσότερες φωτογραφίες και ένα κείμενο ή την ημερομηνία. προσαρμοσμένη περίπτωση για Samsung Galaxy Note 5 μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Σχέδιο του παιδιού, οικογενειακή φωτογραφία ή καρτ-ποστάλ, όλα είναι δυνατά με Gravissimo.

Απολαύστε δωρεάν παράδοση μέσα σε 7 ημέρες, έτσι δεν εκπλήξεις στο ταμείο! Η τιμή που εμφανίζεται ταιριάζει με το συνολικό ποσό που θα πληρώσετε. Για καθυστέρηση ή εάν πρέπει να λάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, προσφέρουμε επίσης γρηγορότερη ναυτιλία επιλογές (με επιπλέον χρέωση), 3 ημέρες ή μέσα σε 24 ώρες.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.