σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Samsung Galaxy Note 7 κέλυφος Εξατομικευμένη με τη φωτογραφία σας


Εξατομίκευση της Samsung Galaxy Note 7 γάστρα σας με τις φωτογραφίες σας και τα προσωπικά μηνύματα. Να προσφέρουν ή για αναψυχή. Extra στερεά γάστρα, διαφορετικά χρώματα.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα «Εξατομικευμένη Samsung υπόθεση» κατηγορία μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Samsung Galaxy Note 7 προσαρμοσμένο κέλυφος για κάθε περίσταση

Μπορείτε να βρείτε ότι όλα τα Galaxy Note 7 είναι ίδια, γι 'αυτό μην διστάσετε να πάρετε ένα κέλυφος εικόνα που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με το γούστο σας και τη διάθεσή σας. Μπορείτε προφανώς να βγούμε από την παρτίδα και να είναι υπερήφανοι για να έχουμε επιτέλους ένα τηλέφωνο που μοιάζει με σας, προστατεύοντας παράλληλα και την αποφυγή χαλάει πάρα πολύ γρήγορα.

Ένα έθιμο κέλυφος για να προστατεύσει το Galaxy σας Σημείωση 7

Επιλέξτε το μοντέλο του κύτους Φωτογραφία της Samsung που προτιμάτε και να αρχίσει να προσαρμόσετε σε μια στιγμή! Συνδυάστε τη χρησιμότητα και την πρωτοτυπία με αυτό το εξαιρετικά ισχυρό πλαστικό περίβλημα έθιμο που θα προστατεύσει το Galaxy σας Σημείωση 7 μικρές καθημερινές ανησυχίες, όπως χτυπήματα, πτώσεις ή γρατσουνιές. Πρακτικό και αισθητική, το έθιμο κοχύλι είναι κομμένα έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση εύκολα όσο το δυνατόν χαρακτηριστικά του smartphone σας (USB, ακουστικά ...).

Θυμηθείτε να προσαρμόσετε αυτό το έθιμο κέλυφος Σημείωση 7 με μία από τις καλύτερες φωτογραφίες σας, ένα λογότυπο είστε λάτρης ή με ένα κείμενο ή ένα όνομα. σε απευθείας σύνδεση οδηγός μας θα σας καθοδηγήσει κατά τη λήψη της Samsung προστατευτικό αξεσουάρ σας.

Προσφέρετε ένα προσαρμοσμένο κέλυφος και επισημάνετε ένα συμβάν.

Κάντε μια βουτιά προσφέροντας ένα πρωτότυπο και μοναδικό προστατευτικό κάλυμμα για τα γενέθλια του γιου σας! Είναι εθισμένος στο ποδόσφαιρο, στη συνέχεια, να προχωρήσει και να το δημιουργήσετε ένα κέλυφος Σημείωση 7 εξατομικευμένο με το λογότυπο της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας! Είναι έξω από το πλήθος με ένα αυθεντικό και μοντέρνο smartphone που μοιάζει.

Ημέρα της Μητέρας πλησιάζει και θέλετε να δώσετε ένα δώρο με αυτόν τον τρόπο λίγο αντισυμβατικό για τη μαμά σας! Σκεφτείτε προσφέροντας της μια όμορφη εικόνα κέλυφος αποτελείται από μια οικογενειακή φωτογραφία με ένα μήνυμα! Θα είναι στην ευχάριστη θέση να του δώσει ένα βλέμμα που μοιάζει με smartphone της.

Κάντε ένα εξατομικευμένο δώρο σε χαμηλές τιμές και σηματοδοτούν μια ευκαιρία με ένα δώρο που σίγουρα θα είναι πολύτιμη μέσω της προσαρμογής που έχετε κάνει σε αυτό.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.