σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένη Samsung Galaxy S2 υπόθεση τυπωμένο με φωτογραφία και κείμενο


Προσθέστε λίγο κέφι στο Samsung Galaxy S2 σας με μια πρωτότυπη προσαρμόσιμη κέλυφος για να κρατήσει πάντα καλές αναμνήσεις μαζί σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα

Άλλα δώρα «Εξατομικευμένη Samsung υπόθεση» κατηγορία μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Samsung Galaxy S2 Προσαρμοσμένη υπόθεση για κάθε περίσταση

Όλα Samsung Galaxy S2 I9100 μοιάζουν; Διαφοροποιούν τον εαυτό σας, προσαρμόζοντας τη δική σας με ένα προσαρμοσμένο κέλυφος Galaxy S2 μια έγχρωμη φωτογραφία, το μήνυμα ή το λογότυπο!

Με την τεχνική προσαρμογή εξάχνωση μας χρώματα, μπορείτε να επιλέξετε καλύτερη φωτογραφία σας και να είστε σίγουροι αναπαραγωγή χρωμάτων είναι πιστή στο πρωτότυπο. Το χρώμα εμποτίζεται μέσα στο πλαστικό υλικό εξασφαλίζει επίσης αντίσταση πάροδο του χρόνου.

Ένα μοναδικό και πρωτότυπο στυλ με το δικό σας smartphone

Μπορείτε να επιλέξετε το στυλ, μοντέρνο, το σχέδιό σας ή λαμπερό, κομψό ή geek για. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας, καλέστε προσαρμόζοντας το κέλυφος σας μια φωτογραφία, ένα μήνυμα, και να δώσει μια εικόνα του αποτελέσματος μέσω της online οδηγό μας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε την υποστήριξη μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας, αθλητικό σωματείο σας ή το πανεπιστήμιο με την τοποθέτηση λογότυπο ή έμβλημα σας. Αυτό είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα για δώρο για την Ημέρα του Πατέρα.

Μια όμορφη κέλυφος Samsung Galaxy S2 προσαρμοστεί για ένα πολύ διασκεδαστικό τηλέφωνο

Πέραν του ότι είναι όμορφο, το έθιμο αυτό πληρώνω Galaxy S2 λευκό ή μαύρο άκρα είναι εξαιρετικά ισχυρό πλαστικό για να προστατεύσει το smartphone σας από τις καθημερινές φθορές. Αποδίδει εύκολα και ακρίβεια των περικοπών του, ειδικά προσαρμοσμένο για το Samsung Galaxy S2 I9100, σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του χωρίς εμπόδια.

Θα ήταν κρίμα να έχουμε ένα τόσο όμορφο smartphone και όχι να τον προστατεύσει ... ειδικά αν μικρή τιμή! Ένα πρωτότυπο και φθηνό δώρο φωτογραφία για γενέθλια, τα Χριστούγεννα ή κόμμα.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.