σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Hull και θήκη Samsung Galaxy S3 εξατομικευμένη με τη φωτογραφία σας


Προσθέστε κάποια πρωτοτυπία στο Samsung Galaxy S3 σας με μια προσαρμόσιμη κέλυφος ή ένα μοναδικό και πρωτότυπο περίπτωση να κρατήσει καλές αναμνήσεις από εσάς.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα «Εξατομικευμένη Samsung υπόθεση» κατηγορία μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Samsung Galaxy S3 Προσαρμοσμένη υπόθεση για κάθε περίσταση

Βγείτε από την ανωνυμία και να σας Samsung Galaxy S3 ένα στυλ που κανείς άλλος δεν θα με προσαρμογή κέλυφος ή προστατευτική θήκη σας! Ένα εξατομικευμένο δώρο για κάθε περίσταση!

Για το σκοπό αυτό, τίποτα πιο απλό, επιλέξτε το μοντέλο σας ανάμεσα σε διαφορετικά χρώματα ή τα υλικά στη συνέχεια να φορτώσετε τις καλύτερες αναμνήσεις των φωτογραφιών σας, ένα πορτρέτο ενός αγαπημένου προσώπου, την αγαπημένη σας εικόνα. Αποθηκεύστε το σε φυσικά χρώματα ή αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγείται από τους online οδηγό μας για να προσθέσετε μια καλλιτεχνική φίλτρο για ακόμα μεγαλύτερη ισχύ και αν προτιμάτε να συνθέσετε ένα προσωπικό μήνυμα, θυμηθείτε να επιλέξετε τη γραμματοσειρά που θα αναδείξει το κείμενό σας .

Μια ιδέα για τους επιχειρηματίες: να κάνει το Galaxy S3 γάστρα εξατομικευμένες μέσο διαφήμισης σας με την τοποθέτηση λογότυπο και στοιχεία επικοινωνίας σας και να σας αφήσει έξω κάθε φορά που dégainerez έξυπνο τηλέφωνο σας.

Ένα Samsung Galaxy S3 εξαιρετικά ανθεκτική γάστρα εξατομικευμένη με την αγαπημένη σας φωτογραφία

Από την πλευρά μας, θα αναπαράγουν τη δημιουργία σας πιστά τα αρχικά χρώματα λόγω της εξάχνωσης του πίσω πλάκα αλουμινίου καλυμμένο με ένα λευκό βερνίκι για παράδειγμα στην έκδοση Deluxe. Η τεχνική αυτή εμποτίζει το χρώμα μέσα στη μάζα, διατηρώντας ανέπαφη τη φωτεινότητα και την αντίθεση των φωτογραφιών σας με τη βέλτιστη διάρκεια και την ασύγκριτη χρόνο.

Κάντε Galaxy S3 σας με ένα μόνο έθιμο κέλυφος

Αυτή η γάστρα Galaxy S3 έθιμο εξαιρετικά ισχυρό πλαστικό δεν είναι μόνο ένα αξεσουάρ μόδας, προστατεύει το τηλέφωνό σας ενώ είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο Samsung Galaxy S3 διαθέτει επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και να ληφθούν υποδοχές, χωρίς καμία ενόχληση.

Μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο φωτογραφία, δύο τάσεις και χρήσιμα σε πολύ ελκυστικές τιμές για γενέθλια, Ημέρα του Πατέρα ή μόνο για τα Χριστούγεννα. Αυτό σίγουρα θα αισθάνονται και να ευχαριστήσουν τους αγαπημένους σας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.