σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

προσαρμοσμένο κέλυφος και Samsung Galaxy S4 υπόθεση φωτογραφία


Κάντε ενιαίο γαλαξία της Samsung σας S4 με μια υπόθεση ή μια προσαρμόσιμη κέλυφος με μια εικόνα ή κείμενο. Προσθέστε μια φωτογραφία της οικογένειάς σας στο τηλέφωνό σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα «Εξατομικευμένη Samsung υπόθεση» κατηγορία μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Samsung Galaxy S4 Προσαρμοσμένη κέλυφος για κάθε περίσταση

Θέλετε να επιδείξει σας Samsung Galaxy S4; Προσφέρουν τον ένα προσαρμοσμένο Galaxy S4 κέλυφος ή περίπτωση που έχετε προσαρμοστεί με μία από τις δημιουργίες σας, ένα μήνυμα, μια εικόνα ... και προστατεύουν ταυτόχρονα. Εδώ είναι ένα δώρο για την Ημέρα της Μητέρας!

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό διαμορφωτή μας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας επιτρέψει μια πληθώρα επιλογών προσαρμογής και οδηγίες. Προσθέστε μια φωτογραφία, μια προσωπική φωτογραφία, ένα λογότυπο, ένα σύμβολο, ένα μήνυμα.

Παίξτε με τη φαντασία σας και την καλλιτεχνική φίλτρα για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο κέλυφος Samsung Galaxy S4

Η αναπαραγωγή της δημιουργίας σας γίνεται μέσω της εξάχνωσης των χρωμάτων στην πλάτη αλουμινίου πλάκα καλυμμένη με μια λευκή λάκα, στην περίπτωση ενός κελύφους. Αυτή η πανέμορφη τεχνική χρώματα, φωτεινότητα και την αντίθεση των δώρων φωτογραφία σας με μια βέλτιστη ποιότητα και απαράμιλλη.

Επιπλέον ισχυρό πλαστικό για μέγιστη προστασία, αυτά τα εξαρτήματα ταιριάζουν απόλυτα με το σχήμα του Galaxy S4 που επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις πρίζες (ήχου, φορτιστή) και απρόσκοπτη υποδοχές.

Μια μοναδική εξατομικευμένη προστασία του είδους του

Με ημι-βιομηχανική παραγωγή μας, αυτές οι περιπτώσεις για Samsung Galaxy S4 είναι επίσης προσαρμόσιμη τέλειο επιχειρηματικό δώρο για την επιχείρησή σας. Μη διστάσετε να βάλετε το λογότυπό σας να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές σας.

Επωφεληθείτε τώρα από ένα κέλυφος Galaxy S4 προσαρμοσμένη φθηνή και πρωτότυπο για τα γενέθλια, Ημέρα του Πατέρα ή μόνο για τα Χριστούγεννα. Αυτό σίγουρα θα αισθάνονται και να ευχαριστήσουν τους αγαπημένους σας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.