σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Hull και Samsung Galaxy S6 εξατομικευμένη με τη φωτογραφία σας


Κάντε το μοναδικό σας Samsung Galaxy S6 με ένα προσαρμοσμένο κέλυφος με τη φωτογραφία ή το κείμενό σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα «Εξατομικευμένη Samsung υπόθεση» κατηγορία μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Samsung Galaxy S6 Προσαρμοσμένη υπόθεση για κάθε περίσταση

Οπαδός της μάρκας Samsung, που είναι πάντα η πρώτη για να πάρει το τελευταίο μοντέλο σε κάθε έξοδο! Είτε επιλέξετε το Samsung Galaxy S6 και S6 Edge με καμπύλο τελείωμα του, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία καλύπτει και τις περιπτώσεις για να προσαρμόσετε με τις προσωπικές σας φωτογραφίες για αυτό το φάσμα του τηλεφώνου. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα προσαρμοσμένο κέλυφος Galaxy S6 και να προστατεύσει αποτελεσματικά το smartphone σας.

Επιλέξτε ένα κέλυφος εξαιρετικά ισχυρό πλαστικό ή μαλακή άκρη σιλικόνης για την πρόληψη γρατσουνιές και μικρές επιπτώσεις της καθημερινής ζωής που θα χαλάσει πολύ γρήγορα το κινητό σας τηλέφωνο. Τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται για την κάλυψη της λεπτότητας του Galaxy S6, χωρίς να προσθέτει βάρος ενώ προστατεύει σωστά.

Μέσα από ένα online εργαλείο συγγραφής, φανταστείτε ένα ενιαίο προσαρμογής, διασκέδαση ή ασυνήθιστο! Λογότυπο, φωτογραφία ενός διασημότητα ή αρραβωνιαστικιά σας, αναμνηστικά διακοπές ή το τοπίο που σε κάνει να ονειρεύεσαι, να πάρει χρόνο για να βρούμε τη σωστή ιδέα και στη συνέχεια να δημιουργήσετε το προσωπικό σας κοχύλι Galaxy S6 εύκολα και γρήγορα.

Δώστε τους φίλους σας μια εξατομικευμένη κάλυψη για Samsung Galaxy S6!

Εξατομίκευση, η παράδοση είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να προσθέσετε όσες φωτογραφίες θέλετε, αλλά και το κείμενο, ένα μήνυμα, ένα όνομα ή μια δήλωση της αγάπης! Επιλέξτε τη γραμματοσειρά από πολλά διαφορετικά στυλ και να εφαρμοστεί το χρώμα της επιλογής σας. Μόλις αυτό επιτευχθεί, θα κάνει περισσότερα από ό, τι μπορείτε να θαυμάσετε το αποτέλεσμα και την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας για να λάβετε γρήγορα νέα προσαρμοσμένη προστατευτική θήκη σας!

Faux δέρμα και ύφασμα, η υπόθεση θα καλύψει όλες του τηλεφώνου σας και θα προστατεύσει επίσης την οθόνη του Galaxy S6 και S6 Edge. Στο εσωτερικό, το smartphone σας θα περικοπεί σε μια εξαιρετικά ανθεκτικό πλαστικό περίβλημα που θα προσφέρουν καλή αντοχή και την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και να ληφθούν από το smartphone σας.

Μια υπόθεση για την προστασία το κινητό του, και εδώ είναι μια ιδέα για δώρο που θα ικανοποιεί τους πάντες! Όλοι (ή σχεδόν) έχει ένα τηλέφωνο στις μέρες μας. Αυτό το φθηνό εξατομικευμένο δώρο θα είναι μια ιδέα για να ευχαριστήσουν τόσο των εφήβων, και ο σύζυγός σας ή η αδελφή σας, ο οποίος θα είναι στην ευχάριστη θέση να θαυμάσετε κάθε μέρα τη φωτογραφία των παιδιών του! Σκεφτείτε το για την επόμενη γενέθλια ή για την Ημέρα της Μητέρας και την κάνει ευτυχισμένη με ένα μικρό προϋπολογισμό

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.