σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Hull και Samsung Galaxy S7 έθιμο υπόθεση με τη φωτογραφία σας


Κάντε την αρχική S7 Samsung Galaxy σας με ένα προσαρμοσμένο κέλυφος με φωτογραφία ή την εικόνα σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα «Εξατομικευμένη Samsung υπόθεση» κατηγορία μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Samsung Galaxy S7 Προσαρμοσμένη υπόθεση για κάθε περίσταση

Galaxy Galaxy S7 ή S7 Edge αξίζει το καλύτερο και βέλτιστη προστασία για να το κρατήσει σε άριστη κατάσταση όσο το δυνατόν περισσότερο. Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα των καλυμμάτων και περιπτώσεις για Samsung Galaxy S7 και S7 Edge. Αυτά τα δύο νέα μάρκα smartphones Κορέας έκπληξη με τα σχέδιά τους (κυρτή άκρη για Edge S7) και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Αν είχατε την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα από αυτά τα μοντέλα της σειράς Galaxy S, να ανακαλύψουν τη συλλογή μας υποθέσεις και τα δέρματα για να προσαρμόσετε.

Εξατομικευμένη κέλυφος Galaxy S7 έρχεται σε δύο χρώματα (μαύρο και άσπρο), αλλά και σε διάφορα φινιρίσματα (πλαστικό ή σιλικόνη). Σε αυτά τα μοντέλα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και πρωτότυπο εξατομικευμένη με τις δικές σας φωτογραφίες, αλλά και κείμενο ή ένα σύμβολο. Ανακαλύψτε μια υπόθεση Galaxy S7, επίσης, σας επιτρέπει να προστατεύσει την οθόνη του Samsung smartphone σας. Προσαρμογή εδώ να εκτελείται στο μπροστινό μέρος της υπόθεσης. Ανοίγματα σας επιτρέπουν να φορτίσετε το κινητό σας τηλέφωνο, κρατώντας την υπόθεση έκλεισε.

Ένα έθιμο Galaxy S7 και S7 Edge κέλυφος για την βέλτιστη προστασία

Για το Galaxy S7 Edge σας, ανακαλύψτε τα πρότυπα προσαρμόσιμων κοχύλια ταιριάζει απόλυτα με τα καμπύλα άκρα αυτού του smartphone τελευταίας γενιάς. Κάντε την επιλογή της προσαρμογής για το νέο σας κέλυφος notebook! Θα είναι η μόνη με ένα τέτοιο κέλυφος. Ένα πρωτότυπο τρόπο για να το μοναδικό κινητό τηλέφωνο κάνει και να αναγνωρίσουν εύκολα, με μια ματιά.

Το κέλυφος Samsung Galaxy προσαρμοστεί για να Edge S7 ή S7 είναι μια ιδέα για δώρο που θα σας γοητεύσει από την χαμηλή τιμή του και πολύ πρακτικό. Μόλις νοούνται εξατομικευμένο δώρο που θα εμφανίζεται για το Samsung Galaxy κοντά σας. Η μαμά σας, το άτομό σας ή ο καλύτερος φίλος σας μπορεί να μην εκτιμήσουν αυτό το πρωτότυπο δώρο που δημιουργήθηκε ειδικά γι 'αυτούς, βρίσκοντας τη φωτογραφία που θα πετάξει και τα οποία ακόμη και θα δημιουργήσει ένα ειδικό συναίσθημα.

Μπορείτε να επιλέξετε την εικόνα θήκη με προστατευτικό καπάκι στην οθόνη ή το έθιμο κέλυφος Samsung, κάνει την επιλογή ένα χρήσιμο και εξατομικευμένη δώρο για αυτούς που αγαπάτε.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.