σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Hull και Samsung Galaxy υπόθεση S8 εξατομικευμένη με τη φωτογραφία σας


Κάντε Samsung Galaxy S8 ενιαίο κέλυφος σας με μια προσαρμόσιμη με εικόνα ή κείμενο.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα «Εξατομικευμένη Samsung υπόθεση» κατηγορία μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Samsung Galaxy S8 Προσαρμοσμένη υπόθεση για κάθε περίσταση

Μην περιμένετε άλλο για να εξοπλίσει το Galaxy S8 σας με ένα προσαρμοσμένο κέλυφος Samsung ταιριάζει απόλυτα, θα ανήκει το μοντέλο S8 ​​ή S8 Plus. Προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή από άκαμπτο πλαστικό κελύφη, σιλικόνη ή προσαρμοσμένη περίπτωση με πλήρη προστασία του smartphone.

Εξατομικευμένη κέλυφος S8 σας επιτρέπει να απολαύσετε την οθόνη Infinity της Samsung smartphone σας. Είναι κόβονται εύκολα να προστατεύει το πίσω μέρος του τηλεφώνου όταν το βάζετε ή σε περίπτωση πτώσης. διάφορα ανοίγματα του θα σας δώσει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά και τις συνδέσεις βρύση του τηλεφώνου. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε 12 MP κάμερα της διπλής Pixel να λάβει όμορφες φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το προστατευτικό κέλυφος.

Είτε έχετε επιλέξει το Περισσότερα S8 ή S8, θα έχετε την ίδια επιλογή από την άποψη της συνήθειας αξεσουάρ για το Samsung smartphone σας. Gravissimo είναι ο ηγέτης στην εξατομικευμένη δώρο προϊόντα και τις εγγυήσεις ποιότητας εκτύπωση εικόνων σας σε υψηλή ευκρίνεια.

Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο κέλυφος Samsung Galaxy S8

Επιλέξτε για να προσφέρουν μια γάστρα εικόνα Galaxy S8 σε ένα φίλο, κορίτσι ή αγόρι ή ένα μέλος της οικογένειάς σας, όπως και ο πατέρας σας ή ο μεγάλος αδελφός σας. Επιλέξτε τη φωτογραφία που έχει μια προτίμηση, τελευταία δημοσίευση του Facebook ή οικογενειακή φωτογραφία, τοποθετήστε μια λεζάντα, ένα κείμενο ή ένα προσωπικό μήνυμα, και μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη έθιμο κέλυφος γι 'αυτόν.

Πριν από αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το μοντέλο κέλυφος εικόνα ή προσαρμοσμένη περίπτωση που θέλετε. Μια μαλακή ή σκληρή άκρη για κοχύλια, διαθέσιμο σε μαύρο ή άσπρο, και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και συνθετικό δέρμα περιπτώσεις για Samsung εικόνες που έρχονται να καλύψουν τόσο το μπροστινό από το πίσω μέρος του κινητού σας τηλεφώνου.

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη με την προσαρμογή σας, απλά θα επικυρώσει και να περιμένουμε λίγες ημέρες για να λάβετε εξατομικευμένες κέλυφος Galaxy S8 σας με φωτογραφία και κείμενο. Είτε για τον εαυτό σας, για την προστασία πρωτότυπο τρόπο το νέο smartphone, ή να προσφέρουν στον αγαπημένο πρόσωπο ή μια στενή αυτή η ιδέα εξατομικευμένο δώρο είναι ένα must για (τον εαυτό του) για να ευχαριστήσουν ένα λογικό προϋπολογισμό! Σκεφτείτε το για την επόμενη των Χριστουγέννων, γενέθλια ή για την Ημέρα του Πατέρα. Και να είστε προσεκτικοί πριν από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα μοντέλο κέλυφος που αντιστοιχεί στο τηλέφωνό σας (S8 ή S8 περισσότερα)

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.