σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Hull Galaxy Tab Προσαρμοσμένη εκτυπώνονται με την εικόνα σας + κείμενο


Απολαύστε καρτέλα γαλαξία σας Samsung με το έθιμο κοχύλια μας με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα. Μια προσαρμόσιμη κέλυφος είναι ένα μοναδικό δώρο.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα «Εξατομικευμένη Samsung υπόθεση» κατηγορία μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Samsung Galaxy Tab Προσαρμοσμένη υπόθεση για κάθε περίσταση

Προσαρμόστε ταμπλέτα Galaxy Tab γάστρα σας με ένα εξατομικευμένο σχεδιασμό και δίνοντας του μια ξεχωριστή εμφάνιση και προστατεύουν ταυτόχρονα από τις καθημερινές φθορές.

Ένα διασκεδαστικό και πρωτότυπο κύτους για τοξικομανείς δισκία Samsung Tab

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει με το μοντέλο της Samsung Galaxy Tab σας (P5100 - P3100 - P6800) ή το περίφημο 10.1 ή 7.0 και να φανταστείτε προσαρμογής που θα κάνει ένα εξάρτημα ή ένα μοναδικό δώρο φωτογραφία. Προσθέστε την καλύτερη φωτογραφία με σουβενίρ, τα ταξίδια, την οικογένεια, τα παιδιά σας ή ακόμα και τα κατοικίδια ζώα σας. Dial και τα προσωπικά αντικείμενα και να επιλέξετε τη γραμματοσειρά που μήνυμα προσφορές οδηγό μας. Βρείτε στιγμιαία σύνθεση σας. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κέλυφος σας ή το έθιμο περίπτωση ως μέσο διαφήμισης με την τοποθέτηση της λογότυπο και στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας σας.

Ένα κύτος Samsung Galaxy Tab προσαρμοστεί με μια προσωπική εικόνα και ένα όμορφο μήνυμα

Τα προϊόντα μας έχουν επιλεγεί για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους. Τα ακριβή περιγράμματα απόλυτα με τη διαμόρφωση της συσκευής επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και την υποδοχή ακουστικών ανεμπόδιστα. Πλαστικά στερεών επιπλέον, αυτά είναι διαθέσιμα σε λευκό και μαύρο και κόβονται στο άψε σβήσε να προστατεύσει τη βέλτιστη συσκευή σας από γρατζουνιές και χτυπήματα.

Αυτή είναι μια εξατομικευμένη αξεσουάρ που θα κάνουν ένα δώρο για έναν έφηβο μοντέρνα και χρήσιμη. Ένας τρόπος για να προστατεύσει το tablet Samsung παιχνιδιάρικο και προσιτή με μια προσαρμοσμένη Galaxy Tab κύτους.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.